2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من کلا تو فکرشم فولیکولت تو چندم قاعدگیت ۱۸ بود؟

روز ۱۲ 

سه تا داشتم  همیشه و بالای ۱۸ بودن ‌

من هم فکرش بودم 

ولی ماه آخر کیست گرفتم 

و‌دکتر گفت باید ماه بعد بیایی برای سیکل ای وی اف 

واسم کم ۶روز آی یو آی کردم واسه اولین بار خیلی استرس دارم تورو خدا واسه منم دعا کنین 

من دیروز ای یو ای کردم انشالله ک برا جفتمون بگیره مشکلت چی بوده چنتا فولی داشتی و اندومترت چند بود؟

من دیروز ای یو ای کردم انشالله ک برا جفتمون بگیره مشکلت چی بوده چنتا فولی داشتی و اندومترت چند بود؟

۲تا داشتم ۲۱ و ۲۰ تخمدانم ضعیف بود همسرم هم ضعیف بود دیگه با قرص و آمپول بعدش آی یو آی کرد اینشالا عزیزم هر چی صلاحمونه خبرشو بده بهم

سلام ، من دوتا داشتم ١۶ و ١٨ الانم باردارم ١٣ هفته هستم نصیب همه بشه انشالله 🙏 حالتون رو درک میکنم 

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

منم شنبه ای یو ای کردم ولی سونو کرد گفت فولیکولات ازاد نشدن هنوز،حالا فردا باید برم ببینم وامونده ها ازاد شدن بالاخزه یا نه

هم شمایی که طعم مادری رو چشیدی ،هم شمایی که مثل من منتظری و طعم انتظارو چشیدی،برای مادر شدن من و همه منتظرا میشه صلوات بفرستی؟🙏

منم شنبه ای یو ای کردم ولی سونو کرد گفت فولیکولات ازاد نشدن هنوز،حالا فردا باید برم ببینم وامونده ها ازاد شدن بالاخزه یا نه

هم شمایی که طعم مادری رو چشیدی ،هم شمایی که مثل من منتظری و طعم انتظارو چشیدی،برای مادر شدن من و همه منتظرا میشه صلوات بفرستی؟🙏
2810