2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشخص نشا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

همین الان تموم شد دیدمش مرد دیگه ....سه گانس حالا دوتای دیگشم قراره بسازن رفتم نظرات ورایتی رو خوندم در مورد این فیلم نوشته افتضاح قرن....نظرات نتفلیکسم خوندم نوشته بودن شوخی کثیف و یه ک.شر واقعی...گفته بودن از نتفلیکس حذفش کنید این خز فیلمو و گفته بودن در برابر فیفتی شیدز بیشتر صحنه داشته و فیفتی خانوادگی تر بوده.....کلا از نتفلیکسم پاکش کردن ازبس مزخرف بوده ببین چی بوده امریکایی ها چندششون شده  

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  
همین الان تموم شد دیدمش مرد دیگه ....سه گانس حالا دوتای دیگشم قراره بسازن رفتم نظرات ورایتی رو خوندم ...

وای آره منم الان تمومش کردم صحنه هاش خعلی مصنوعی بود ولی آخرش چطوری مرد آجی؟

رفت تو تونلی دیگه برنگشت؟😐😭

وای آره منم الان تمومش کردم صحنه هاش خعلی مصنوعی بود ولی آخرش چطوری مرد آجی؟ رفت تو تونلی دیگه برنگ ...

پسره موقع قرار ازدواج گفت کسی از سمت تو‌ نباید دعوت بشه ولی دختره دوستش و دعوت کرد، دوستش به همراه اون پسره اینو سوار ماشین کردن نقشه مرگش و کشیده بودن که دیگه اونجا مرد

قسمت ۲ هم داره درست میشه

همین الان تموم شد دیدمش مرد دیگه ....سه گانس حالا دوتای دیگشم قراره بسازن رفتم نظرات ورایتی رو خوندم ...

عزیزم میشه کمک کنی ببینم این فیلمو از کجا باید دانلود بکنم؟هر چی میگردم پیداش نمیکنم

وای آره منم الان تمومش کردم صحنه هاش خعلی مصنوعی بود ولی آخرش چطوری مرد آجی؟ رفت تو تونلی دیگه برنگ ...

سلام،عزیزم این فیلمو از کجا دانلود کردی؟

من هر سایتی رفتم نبووودش

میسه کمک کنی