2777
2789

سلام دارا😐منم سارا 😐

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اون دخترایی که پرتوقع هستند شوهرشون خیلی باهاشون بهتره انگار ازشون حساب میبرن

اینا از اول فهمیدن چیکار کنن مثل من ساده و خرفت نبودن همه جوره باهاش کنار بیام

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم مردها اگه قدر زن های کم توقع و قانع رو بیشتر بدونن و بیشتر بهشون احترام بگذارند و ازشون تعریف کنن کمک خیلی بزرگی کردن 

چون اکثر زن هایی که توقع کمی داشتن تو زندگی پشیمون هستن میگن نه همسرمون نه خانواده همسرمون قدرمونو ندونستن و اشتباه کردیم

و قدر دخترهای پرتوقع رو بیشتر میدونن این میشه که کم کم همه میرن به سمت پر توقع بودن 

2804
من که نیستم این مدلی من میگم فاطمه باشی علی خودش میاد

حالا اگه فاطمه بودیم از کجا مطمئن شیم طرف علیه و شبه علی نیست؟ اخه میرن تو نقش علی ، شمر و یزید از اب در میان

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍

هر کسی تفکراتی داره که میتونه ریشه در کمبودهاش باشه من  به شخصه همه چی رو پول نمیبینم ولی اینجوری نیست که بگم برام مهم نیست سعی میکنم کسی که از هر نظر هم لولم باشه رو انتخاب کنم

اگه دنبال دختر خوب میگردید خودتون اول باید  خوب باشید

هرموقع به دخترا به چشم عروسک رفع نیاز نگاه نکردین اونا هم به چشم دستگاه پولساز به شما نگاه نمیکنن

حالا ما که با نداری و بدبختی و گرفتاری شوهرمون ساختیم چی گیرمون اومده پول ندارن محبت و عشق ک میتونن ...

ولی همین مردا عوضش رووو زیااااد دارن

نمیفهمم چرا دخترا، پسرا به چشم ی دستگاه پول سازی میبینن 

اتفاقا برعکسشم هست...
اقایون قبلا غیرتی داشتند که زیر بار این نمی رفتند که خانمشون کار کنه و کمک کنه ولی حالا خیلیاشون به دنبال خانم شاغل هستند که به قول یکیشون که علنا می گفت هواپیما هم دو موتور داره  
و البته یه سریاشون که بدتر از گروه قبلی، به دنبال پدر زن پولدار هستند و دنبال اینند که ایا این پدر زن پولدار اهل ساپورت کردن هست...