2777
2789
نه دوشنبه برگه سنجش پسرمو دادم مدرسه گفتن از رسانه پیگیر باشین

راستی گفتی سنجش

مدرسه بهمون برگه ی معرفی به سنجش میده ؟؟؟

من هنوز نبردم پسرمو

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
شماکجامیشینی ابجی 

بجنورد وضعیت 🔴

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که پسرمو ثبت نام کردم ،برگه سنجش روهم بردم.به نطر من کلاس اولیها اصلا نمیتونن مجازی چیزی یاد بگیرن .خدا کنه حداقل دو سه روز در هفته برن سر کلاس .البته من خودمم همراهش میرم

من که پسرمو ثبت نام کردم ،برگه سنجش روهم بردم.به نطر من کلاس اولیها اصلا نمیتونن مجازی چیزی یاد بگیر ...

عزیزم حضوری ک خیلی بده .بعدشم فک کن همه مادرا بیان اونموقع یکی خودش یابچش کرونا داشته باشه.از اینورم مجازی برا بچه کلاس اولی خوب نیس

عزیزم حضوری ک خیلی بده .بعدشم فک کن همه مادرا بیان اونموقع یکی خودش یابچش کرونا داشته باشه.از اینورم ...

بچه های هر کلاس دو یا سه گروه میشن وتعداد محدودمیرن سر کلاس.حالا باید ببنیم چه تصمیمی میگیرن .من ندیدم دور برم کسی کلا ثبت نام نکرده باشه.

راستی گفتی سنجش مدرسه بهمون برگه ی معرفی به سنجش میده ؟؟؟ من هنوز نبردم پسرمو

عاره خودشون از مدرسه زنگ زدن ک بیایید برگه سنجش رو بگیرید. برا هر کس ساعت و تاریخ مشخص داشت. چهل تومن هزینه 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
شما شهرتون قرمزع گلم اخه ادم نمیدونه چکار کنه هیچی نمیگن

نمیدونم وضعیت الان شهرمونو 

ولی ب هر حال من کاری ب وضعیت ندارم تا رفع کامل این موضوع حفظ سلامت مون تو اولویته اونم بچه هایی ک فهم درستی از ویروس ندارن و ب طور مداوم دستشون تو صورت و دهنشونه 

قطعا پروتکل هایی ک میگن برای این بچه ها خیلی کاربردی نیست مگر اینکه هر کدومشون تو ی سلول مجزا بشینن و مداوم ضدعفونی بشن 

حداقل اینه ک باید درمانی کشف بشه ک کارامد باشه و بتونه امنیت جسمی و روحی بچه ها و والدین رو فراهم کنه

گاهی سکوت بهترین کلام است
نمیدونم وضعیت الان شهرمونو  ولی ب هر حال من کاری ب وضعیت ندارم تا رفع کامل این موضوع حفظ سلامت ...

واقعا گل گفتی عزیزم ☺☺☺ولی خدانکنه گیر ادمای نفهم بیفتی ک سرکوفتم زدن براهمون ثبت نام  و نیمه کاره ول کردم گفتم باز نمیشه اما الان همه میگن لاز میشه.الان دیرشده برم حس بدی ب خودم دارم مادر بدی هستم😔

واقعا گل گفتی عزیزم ☺☺☺ولی خدانکنه گیر ادمای نفهم بیفتی ک سرکوفتم زدن براهمون ثبت نام  و نیمه ک ...

این چ حرفیه میزنی عزیزم ، بهتره ک بگی ی مادر بلاتکلیف ما همه مون همین نگرانیهارو داریم، 

شمام با مدرسه فرزندتون صحبت کنین ، اینم بگم خیلی بعیده ک مدارس باز بشن احتمالا انلاینه، ثبت نامتونو تکمیل کنین و خودتونو اماده کنین ک بار بیشتر اموزش احتمالا رو دوش خودتونه 

در نهایتم عزیزم فرزندتون یک سال دیرتر بره مدرسه هیچ اتفاقی نمیفته قطعا امنیت و سلامتشون درجه بالاتری از اهمیت داره

امیدوارم ک هرچه زودتر خدا خودش شر این بلا رو از سر همه مون دور کنه🙏⁦❤️⁩

این چ حرفیه میزنی عزیزم ، بهتره ک بگی ی مادر بلاتکلیف ما همه مون همین نگرانیهارو داریم،  شمام ...

الهی آمین.انشالله که شماوخانواده گلتون هم زیرسایه خدا همیشه شادو سالم و سلامت باشید😍عزیزم این پسرفضولی ک من دارم شک دارم بشینه گوش کنه مجازی.من گفتم شاید باز بشه بعد من ث نام نکردم چکار کنم امشب اخبار زیرنویس کرد مجازیه واز شبکه شادی یادگیریشون هست عزیزم شبکه شادی چیه☺☺☺؟

الهی آمین.انشالله که شماوخانواده گلتون هم زیرسایه خدا همیشه شادو سالم و سلامت باشید😍عزیزم این پسرفض ...

ممنونم بابت دعای قشنگت 

ببین عزیزم همه مون تقریبا شرایطمون مثل همه منم پسرم با مجازی ارتباط برقرار نمیکنه سر پیش دبستانیم من مشکل داشتم با این شرایط ک پسر کوچکترمم هست و پسر بزرگم همه ش خودشو با اون مقایسه میکنه میگه چرا من نباید مثل اون کارتون ببینم یا بازی کنم تلاشمونو باید بکنیم و توکل کنیم، من تصمیم دارم از کتابای کمک اموزشی مخصوص والدین استفاده کنم تا بیشتر خودم کمک کنم ب پسرم ، نهایتا از ی معلم خصوصیم کمک میگیرم،

چاره ای نیست این شرایط سخت تقریبا برای همه یکسانه 

شاد هم یک نرم افزاره ک آموزش و پرورش تهیه کرده برای آموزشهای مجازیشون منم در همین حد میبینم 

فعلا سعی کن ک از آخرین روزهای تعطیلات لذت ببری توکل ب خدا ی چیزی میشه دیگه😁🙏⁦❤️⁩