2777
2789
عنوان

پسرم شبا تو خواب...

193 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم پسرم ۷ سالشه چند وقتیه شبا تو خواب دندان هاشو محکم بهم میکشه طوری ک من ب راحتی صداشو میشنوم تو رو خدا میشه راهنماییم کنید ک علت جیه و چیکار کنم خوب بشه ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم این کارو میکنه مخصوصاً وقتایی که خیلی خسته باشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من۳۰سالمه همینه وضعم دکتر فوق تخصص فک کردم گفت ب خاطر یع نقص مادرزادی تو فکه...مهم نیس...ولی یه قالب از دندونام گرفت گفت شش ماه شبا بزار دهنت...گذاشتم رفع نشد ولی خب الن ک بزرگتر شدم کمتر...چون خسته میشم و خیلی عمیق میخابم تو دبیرستان و دانشگاه و افتضاح بود

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چ دکتری ببرمش ب خاطره کرونا میترسم ببرمش دکتر

اگه استرسه سعی کن بفهمی از چیه؟ارومش گنی.

واسه انگلم دکتر داخلی.نمیخواد خودشو ببری خودت برو دادو میندیسه واسش.یه شربت قرمزه فک کنم

امسال میره کلاس اول و به شدت  به من وابسته اس ممکنه به خاطره اینکه میخواد از من جدا بشه استرس داشته باشه اخه همش ازم میپرسه چند روز دیگه بخوابم میرم مدرسه 

امسال میره کلاس اول و به شدت  به من وابسته اس ممکنه به خاطره اینکه میخواد از من جدا بشه استرس د ...

روانشناس کودک برای دندون قروچه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊