2777
2789

اسم کاربری رو  

خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه   اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه  بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، نکات مهم شرایط نگهداری از سانسوریا مهتابی، تکثیر کاکتوس و آشنایی با گل های مناسب باغچه خانه در فصول مختلف ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره.و همچنین فروش انواع خاک و کود به سراسر ایران رو هم دارند. خوبی این سایت اینه که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین و مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید