هنوز هیچی نشده زنگ زده واسه قرار داد شوهرم برنداشته تو واتساپ ویس داده واسه شوهرم ک اجاررو کمتر کنو من عین شیر تو جامعه وایسادم ی زنم عین مرد هستم دارم کار میکنم شوهرم میگه ب من چه اخه زنه همش داره ازخودش تعریف میکنه شوهرش مرده چند ماهیه🙁بی مزه نیس بنظرتون
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با تیپا بزن در کونش از خونت پرتش کن بیرون که فردا داتان میشه برات
این طفلی یه زنه مثل من و شما. حالا بیوه شده. و داره به سختی زندگیشو میچرخونه. تا مرد نخواد هیچ اتفاقی نمیفته. خوب درک می کنم یه زن چه مشکلاتی توی زندگی داره. و چقدر بیشتر باید سختی بکشه. چون اسم یه نره خر توی شناسنامه اش نیست
من که شوهرم چند وقت برا ویترین یه فلافلی کارمیکرد...خواهر دوستش کلا هر روز زنگ و پیام میداد به شوهرم..یبار اتفاقی خوندم که دختره نوشته بود هر وقت خاستی با داداشم بری فلان خونه منم بیام😶
یا ساعت ۱۲شب زنگ زده بود شوهرم بیا خونمون میخام تو وایستی این تاج بوفه نشکنه کارگر داره جابجا میکنه.کلا شوهرم داشت میرقت سمتش چقدر با مندعوادکرد..
اخری هم که به شوهر گفته بود دهن دخترت چقدر گشاده به خونواده خانمت رفته😳😳 نی نی ده روزه این چه حرفی بود زده بود بیشعور