عزیزم من اصفهانم تقریبا زیاده تو شهرمون این مارک و از لوازم قنادی ها میخرم یخچال دارن بسته های ۱ کیلویی تا برو بالا
میخرم میذارم فریزر بعد واسه یه کیک برای ۶ نفر حدودا ۵۰۰ گرمشو در میارم از نیم ساعت قبل وقتی دورش اب شد و وسط کاسه یخ داشت حالتِ بستنیِ شل شده بود ۲ دقیقه با دور کند همزن و ۷ دقیقه با دور تند میزنم تا فرم بگیره،نشونه ی فرم گرفتنش اینه ک جای پره همزن می مونه و اینکه خامه از وسط به دور ظرفت پاشیده میشه،ظرفت استیل باشه بهتره خامه اب نمیشه