ببین دستور کیک ساده رو برو.بعضیا اسفنجی درست میکنن اما من همون ساده رو درست میکنم.بعدش ک پخت سرد شد.لایه لایش کن بستگی ب قللبت داره گاهی باید دولایه کنی گاهی سه لایه.لایه زیری رو کمی شیر یا اب میوه بزن تا خامه خوب روش قرار بگیره.بعد خامه رو بزن و لایه بعدی رو بذار روش.لایه بعدی هم همینکارو کن.بعدش یه لایه ملایم خامه بکش رو کل کیک یه نیم ساعت بذار یخچال و بیارش بیرون و حالا دیگه اساسی خامه کشی و تزیین کن.
واس تزیینم ب نظرم رزت از همش اسونتره تو نت سرچ کن و راحت درستش کن.