2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه 4 سالتون رو کلاس می فرستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 30 پست
یاسمین پسرت تو کلاس زبان چیزی هم یاد میگیره.پسر من میره گریه هم نمیکنه ولی تو کلاس اصلا مشارکت نمیکنه. مربی هرچی ازش میپرسه جواب نمیده. چیزی هم یاد نگرفته.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
آره سوگل جون گفتم که خیلی خوب یاد می گیره مشکل من با این گریه های قبل از کلاسه و اینکه اصلا علاقه نداره بره ولی به قول نازیلا جون وقتی میاد بیرون خیلی خوشحاله
چون می گذرد غمی نیست .......................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولی بهتر از چند ماه اوله، خدا میدونه مامانم چقدر غذاب کشید جوری حرص میده مامانم رو که نگرانش میشم یه وقت خدایی نکرده چیزیش نشه. بعضی روزها مامانم باهاش قهر میکنه و تا یه مدت هیچی براش نمیخره، روش تاثیر میذاره. مثلا میریم بیرون بهش میگه مبینا ببین این لباس چقدر قشنگه برای تو ولی حیف که نباید برات چیزی بگیرم
اگر بدونم با رفتن پیش مشاور خوب می شه بخدا میرم ولی یه بار یه مشکلی باهاش داشتم رفتم پیش یه روان شناس اصلا بهتر نشد دکتره انگار داشت تو کلاس درس می داد منم انگار دانشجوش بودم
چون می گذرد غمی نیست .......................
یاسمین جان منم دقیقا همین مشکل رو دارم پیش دوتا مشاور رفتم میگن چون من شاغل هستم وابستگی پسرم به من خیلی زیاده چون صبح تا ظهر منو نمیبینه دوم اینکه گفت شما مامانا برای همه چی عجله می کنین میگه کلاس برای بچه شما خیلی زوده . به من گفت بهترین کلاس اینه که با هم برین پارک و دوچرخه سواری کنین و توپ بازی
چهار سال برای کلاس رفتن که زود نیست به بعضی ها باشه میگن 7 سال هم برای مدرسه زوده باید از 12 سالگی شروع کرد شما تازه شروع کردی به کلاس بردن ؟ قبلش اصلا جایی نرفته ؟ خیلی وابسته اس به شما ؟ من فکر میکنم یا تازه شروع کرده که استرس گرفته یا اینکه مثلا تو خونه خیلی همش با همید و بشدت وابسته شده منم دخترم سه سال و چهار ماهشه .. از 18 ماهگیش کلاس میره و کلا با این موضوع مشکلی نداره .. برای روابط اجتماعیشون عالیه
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
شاید هم علاقه اش اصلا به نقاشی نیست .. کلاس زبانش چطوره ؟ اکادمیکه یا همراه با بازیه و نقاشیه ؟ ببین چی دوست داره اون رو حتما بهتر میره
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
پسر من هم کلاس میره واصلا مشکل ندارم ولی من کلاسهای شاد همراه بازی نوشتم من ترجیح میدم 5 سالگی آموزش شروع کنم الان کلاس کارگاه بازی سفال. ..بهتر هست روحیه بچه ها با هم فرق میکنه
ای جوونم من ی دختر 4ساله دارم ولی خیلی مشتاق کلاس رفتنه ایشالا امسال میفرستمش کلاس ژیمناستیک
اگ اگه تونستی بدون اینکه کسی رو لمس کنی عاشقش بشی اون موقع میفهمی لیاقت عشقو داری...
2810