2777
2789
عنوان

چطوری دلشو ب دست بیارم؟

163 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم ی دوستی داشتم تو دوران دانشگاه ک رابطه خیلی زیادی با هم نداریم 8 ماه پیش زایمان کرد برای پسرش جشن گرفت منو دعوت کرد نتونستم برم مسافرت بودم اونموقع 5 ماهه باردار بودم و بعدش یه سری مشکلاتی برام پیش اومد نتونستم برم ببینمش الانم ک کرونا هستش اصلا نمیشه رفت برا بچه اولم کادو داد و طبیعتا باید بهش پس بدم امروز هرچی بهش پیام دادم جوابمو نداد چطوری از دلش دربیارم؟

کار خوبه خدا درست کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی به نظرتون به دل گرفته ؟ 

اول با یه پیام بهش بگو که چرا نتونستی توی جشن شرکت کنی 

بعدم سعی گن با سیم کارت ناشناس بهش تماس بگیری و باهاش صحبت کنی و ازدلش دربیاری 

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 
2803

خیلی با چرب زبونی بهش بگو خیلی مشکل داشتم و نتونستم بیام دلم هواتو کرده نمیتونم تو این کرونا کیترسک بیام و یکم از بچش بپرس و اگه باز جواب نداد خیلی بیشعوره 😐

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
یعنی به نظرتون به دل گرفته ؟  اول با یه پیام بهش بگو که چرا نتونستی توی جشن شرکت کنی  بع ...

ب دل گرفته ک جواب نداد آخه بهش گفتم حتما میام ولی نشد برم

کار خوبه خدا درست کنه
خیلی با چرب زبونی بهش بگو خیلی مشکل داشتم و نتونستم بیام دلم هواتو کرده نمیتونم تو این کرونا کیترسک ...

فک نکنم جواب بده رابطه زیادی باهاش ندارم فقط میخواستم کادو پسرشو بدم ک نگه من به بچش کادو دادم ولی عرضه اش نشد چیزی واسه بچم بگیره

کار خوبه خدا درست کنه
ب دل گرفته ک جواب نداد آخه بهش گفتم حتما میام ولی نشد برم

باتوجه به کرونا عزیزم و اینکه بچه کوچیک داری روشی که بهت گفتم مناسب ارزیابی میشه البته حضوری روش مناسبی بود که به خاطر کرونا نکوهش میشه 

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 
2804
فک نکنم جواب بده رابطه زیادی باهاش ندارم فقط میخواستم کادو پسرشو بدم ک نگه من به بچش کادو دادم ولی ع ...

خب عزیزم زیاد حساس نشو

اگه زیاد صمیمی نیستین یه چیز برای بچش از اینستا سفارش بده با بسته بندی شیک بفرست براش بگو بخاطر خودت و نی نیت نیومدم و هرموقع شرایطش جوربشه حتما میام کوچولوتو میبینم

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️