یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر منم همین بود دیگه ی تشت پر اب کردم تو حموم چندتا ازعروسک واسباب بازیاش بردم خودشو نشوندم رو چهارپایه که فقط نگاه کنه ...عروسکا حموم دادم شامپو زدم اب رو باز کردم روشون تمیز شستم قشنگ نگاه میکردو ذوق میکرد الان خودم هرچی میرم حموم اونم باید ببرم ...دیگه جوری شده تا خواب میره میرم حموم که نفهمه
نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
براش از این استخر کوچولوها بگیر. اردک پلاستیکی ها هم هستن که رو آب شنا میکنن. بزرگ و کوچیکش بگیر بدتر توش. خودشم میشینه . کم کم شیر باز کن. بذار آب بازی کنه. دختر من اینطوری بود، عاشق حموم شد🤣🤣
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم