2777
2789
سلام
نمیدونم از کجا بگم من شاغلم و دخملم 11 ماهشه 5 ماه مهد گذاشتم اما اصلا راضی نبودم حالا 2 هفته س گذاشتم خونه مامانمم تصمیم دارم مهد عوض کنم. ولی خب دلم واسه دخترم میسوزه خیلی دلم میخواد استعفا بدم با هر کی مشورت میکنم هیچ کس هم تایید نمیکنه تازه دخترم خیلی به من وابسته هست خودمم موندم چیکار کنم؟ البته مدیرم الان با مرخصیم موافقت نمیکنه از اول فروردین موافقت میکنه تا 1 سال میتونم مرخصی بگیرم.
خدایا موندم چیکار کنم؟
این نیز بگذرد .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر این کار رو میکنی خیلی باید قوی باشی که بعدش حرف دیگران ناراحتت نکنه... در مورد خودم از پدرم گرفته تا هفت در غریبه هر جا منو میبینن میگن استعفا دادی بشینی تو خونه؟ ارزش تربیت یه کودک براشون ناچیزه...
دقیقا دخمل جون.. من تو خونه که هستم دخترم قشنگ میشینه با خودش بازی میکنه... خونه مامانم که هستم تا دخترم میگه اهم مامانم میپره بغلش میکنه و این وروجک اون روزا همش گریه میکنه که بغلم کنین... وقتی خودم هستم حریف مامانم نمیشم چه رسد به وقتی نیستم...
اخه مامان منم معلمه هفته ی 3 یا 4 روز میتونه نگهش داره در ضمن زیاد هم بغل نمیکنه میگه بچه بد عادت میشه ولی خدایش خیلی باهاش بازی میکنه باهاش حرف میزنه مامانم خیلی اهل مطالعه هست بخاطر کارش سرش همش توو کتاب و دفترشه همین دخملم عاشق کتاب و دفتر شده زیاد با اسباب بازی ور نمیره خیلی کتاب دوست داره تازه لپ تاپ هم دوست داره. منم سابقه ام 7 یا 8 ساله
این نیز بگذرد .....
مامان ستیا لایککککککککککک چه مامان مهربونی
حرف قشنگی زدی پدر و مادر خیلی مهربونن و همین باعت میشه بچه واقعا لوس بشه .. من پسرم یک ساعت خونه مادر شوهرم باشه تا یک روز فقط دیونگی می کنه ... فکر می کنه اگه قندون انداخت زمین باید بخندیدم .. اگه موهامونو کشید باید قربون صدقش بریم ... اگه بشقاب غذا رو ریخت زمین فقط لبخند بزنیم همه اینا بچه رو لوس می کنه
بارون باشه تو باشی یک خیابون بی انتها باشه … به دنیا میگم…خداحافظ !
2810