2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید استعفا میدادید یا ...... ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره somi جان راست میگید
البته من این روزها خیلی مرخصی میگیرم مثلا هفته ی 2 یا 3 روز مرخصی میگیرم یا مرخصی ساعتی یا روزانه ولی جدی جدی از فروردین حتما مرخصی میگیرم البته اگه تا اون موقع استعفا نداده باشم
این نیز بگذرد .....
مزایا:
1. خودت با روش خودت تربیتش میکنی
2. دخترت احساس امنیت بیشتری داره
3. به خودت و زندگیت بیشتر میرسی
معایب
1. برای ماهایی که یه عمر کار کردیم تو خونه نشستن واقعا کار آسونی نیست... ممکنه احساس پوچی کنی
2. دیگه استقلال مالی نداری... شاید به پولش نیاز نداشته باشی ولی به حس استقلال نیاز داری
3. بعد از یه مدت از اجتماع دور میشی و اعتماد به نفست کم میشه.. البته این برای کساییه که قبلا کار میکردن
سلام. به نظر من شغلتو از دست نده. این چند ماهو که گذروندی تا عیدم صبر کن بعد مرخصی بدون حقوق بگیر.
من خودم از وقتی باردار شدم استعفا دادم تایم کاریم هم دقیقا مثل شما بود اما الان پشیمونم. از نظر روحی به هم ریختم. کارم شده تو خونه موندن و رسیدگی به بچه. البته خداروشکر دخترم از لحاظ تربیتی و آموزشی تو سطح بالایی که شاید اگه می رفتم سرکار اینجوری نبود. اما دل خودم چی ؟ احساس می کنم تو زندگیم هیچ برنامه ای ندارم. اگه می شد همین فردا برمی گشتم سرکارم.
خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.
مامان ستیا قشنگ حرف زدی منم همین با نظرت موافقم
موقعی که مرخصی زایمان بودم خیلی کلافه شده بودم توو خونه هیچ کاری نداشتم انجام بدم جز شیر دادن و بچه داری واقعا داشتم افسردگی میگرفتم بعد که رفتم سرکار کلی روحیه ام عوض شد .
چند بار تصمیم داشتم استعفا بدم حتی استخاره هم بد اومد گفت کلی پشیمانی دارد همسرم هم حرفی نداره
خدا کنه تا عید به خیر بگذره که از فروردین برم مرخصی بدون حقوق تا هروقت دلم خواست برگردم
این نیز بگذرد .....
2810