سلام نمیدونم از کجا بگم من شاغلم و دخملم 11 ماهشه 5 ماه مهد گذاشتم اما اصلا راضی نبودم حالا 2 هفته س گذاشتم خونه مامانمم تصمیم دارم مهد عوض کنم. ولی خب دلم واسه دخترم میسوزه خیلی دلم میخواد استعفا بدم با هر کی مشورت میکنم هیچ کس هم تایید نمیکنه تازه دخترم خیلی به من وابسته هست خودمم موندم چیکار کنم؟ البته مدیرم الان با مرخصیم موافقت نمیکنه از اول فروردین موافقت میکنه تا 1 سال میتونم مرخصی بگیرم. خدایا موندم چیکار کنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره somi جان راست میگید البته من این روزها خیلی مرخصی میگیرم مثلا هفته ی 2 یا 3 روز مرخصی میگیرم یا مرخصی ساعتی یا روزانه ولی جدی جدی از فروردین حتما مرخصی میگیرم البته اگه تا اون موقع استعفا نداده باشم
مزایا: 1. خودت با روش خودت تربیتش میکنی 2. دخترت احساس امنیت بیشتری داره 3. به خودت و زندگیت بیشتر میرسی معایب 1. برای ماهایی که یه عمر کار کردیم تو خونه نشستن واقعا کار آسونی نیست... ممکنه احساس پوچی کنی 2. دیگه استقلال مالی نداری... شاید به پولش نیاز نداشته باشی ولی به حس استقلال نیاز داری 3. بعد از یه مدت از اجتماع دور میشی و اعتماد به نفست کم میشه.. البته این برای کساییه که قبلا کار میکردن
سلام. به نظر من شغلتو از دست نده. این چند ماهو که گذروندی تا عیدم صبر کن بعد مرخصی بدون حقوق بگیر. من خودم از وقتی باردار شدم استعفا دادم تایم کاریم هم دقیقا مثل شما بود اما الان پشیمونم. از نظر روحی به هم ریختم. کارم شده تو خونه موندن و رسیدگی به بچه. البته خداروشکر دخترم از لحاظ تربیتی و آموزشی تو سطح بالایی که شاید اگه می رفتم سرکار اینجوری نبود. اما دل خودم چی ؟ احساس می کنم تو زندگیم هیچ برنامه ای ندارم. اگه می شد همین فردا برمی گشتم سرکارم.
خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.
دخمل جونم منم تو خونه کار برنامه نویسی میکنم و اصلا هم بیمه و این حرفا برام مهم نیست... اما وقتی میرفتم شرکت حس بهتری داشتم... با دو نفر حرف میزدم روحیه م عوض میشد
من نه بجه دارم نه شاغلم ولی تجربه کار رو دارم,خیلی سخته بعد از یه مدت که شاغلی و مستقلی بشینی تو خونه,به هر دلیلی,بجه بزرک میشه و این تویی که زمان طلاییت رو از دست میدی,صبر کن
مامان ستیا قشنگ حرف زدی منم همین با نظرت موافقم موقعی که مرخصی زایمان بودم خیلی کلافه شده بودم توو خونه هیچ کاری نداشتم انجام بدم جز شیر دادن و بچه داری واقعا داشتم افسردگی میگرفتم بعد که رفتم سرکار کلی روحیه ام عوض شد . چند بار تصمیم داشتم استعفا بدم حتی استخاره هم بد اومد گفت کلی پشیمانی دارد همسرم هم حرفی نداره خدا کنه تا عید به خیر بگذره که از فروردین برم مرخصی بدون حقوق تا هروقت دلم خواست برگردم