2777
2789
عنوان

دختر ۱۷ ساله ام سیگار میکشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 17050 بازدید | 70 پست
خداروشکر دوستاشو میشناسم دوست بد نداره دخترم معدلش بیسته و نمونه دولتی درس میخونه

من هم سن دخترتون هستم 

میگین دوستاشو میشناسی اما نه نمیشناسید

من یه دوست دارم چادریه مامانم میشناستش دختر خیلی خوبیه اما هر از گاهی سیگار میکشه

بچه شما بیشتر تو معرضه اصولا این بچه هارو سرخورده میکنن و اونام مجبور به پذیرش کارای که میخوان میشن .نمونه و تیزهوشان که خیلی بده مخصوصا تیزهوشان داداشم اونجا درس میخونه بعضی از بچه هاشون خیلی... 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرزنشش نکن باهاش راحت باش، مثل یه دوست بذار اینقدر باهات احساس راحتی کنه که چیزی رو ازت پنهان نکنه ...

خیلی بچه جدیه اصلا زیاد اهل بگو و بخند و تفریح و مسافرت نیست

اگه الان تاپیک میزدی دختر ۱۷ساله ام قلیون میکشه میومدن میگفتن چه اشکالی داره داره جوونی میکنه یکم روشنفکر باش اما واسه سیگار کشیدن یهو همه جبهه میگیرن در صورتی ک ضرر قلیون به مراتب بیشتر از سیگار....

اگه یاد بگیریم در مقابل قلیون واکنش نشون بدیم و خیلی عادی ازش نگذریم بعدا بچه هامون به سمت سیگار و چیزای دیگه نمیرن مطمعن باش دخترت اول قلیون تجربه کرده بعد رفته سراغ سیگار

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
پدرشون در قید حیات هستند؟ 😑😑

چ ربطی داره منم پدر بالاسرم نبود ینی باید سیگاری میشدم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اگه کسی راهکار خوبی سراغ داره راهنماییم کنه ممنون میشم

اول باید بدونی چندوقته ک سیگار میکشه؟ و اینکه چی شد ک واسه اولین بار دلش خواس سیگار تجربه کنه

خوب بعدش؟

خب اگه زمانش کوتاه باشه راحتر میتونی کمکش کنی ک سیگار بزاره کنار

باید بدونی دقیقا چه زمانی سمت سیگار میره

وقتایی ک عصبانیه

وقتایی ک استرس داره

وقتایی ک تنهاس

یا وقتایی ک تو جمع دوستاشه

؟؟؟

خب اگه زمانش کوتاه باشه راحتر میتونی کمکش کنی ک سیگار بزاره کنار باید بدونی دقیقا چه زمانی سمت سیگا ...

نباید شرایطی براش فراهم کنی ک سمت سیگار بره اگه بهت میگه موقع تنهایی وسوسه میشم خب تا یه مدت تنهاش نزار

اگه موقع استرس و عصبانیت میره سمتش تو این حالت ببرش بیرون جور دیگه خودشو تخلیه کنه

اگه گفت تو جمع دوستام سعی کن نزاری با دوستاش بگرده غیرمستقیم کاری کن قطع رابطه کنه با دوستاش