ارد قنادی خمیرت خیلییییییی ترد و نرم میشه عین مال بیرون ....خمیر مایع هم عمل بیار یدونه تخم مرغ نمک شکر آرد اب همه رو ترکیب کن آرد و تا حدی بزن که بدست نچسبه بعد بزار یک ساعت و نیم تو حوله بمونه و پف کنه
اردشو بگیر از لوازم قنادیا اسمشو دقیق نمیدونم ولی مامانم میگیره توش یکم اب میریزی میزاری کنار بعد ازش استفاده میکنی هم خیلی خوشمزه و ترد هم راحت هم قیمتش خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
زود تر ور میاد ولی اون حالت پفکی و لایه ای رو نمیگیره
اهان چه جالب ممنون تو یخچال چقدر بزاریم بمونه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نیم ساعت ی ساعت خمیر مایه ولی حتمن داشته باشه ک ور بیاد قشنگ
ممنون ❤
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خوشمزه میشه خشک نمیشه؟قبل اینکه مواد بریزی روش لازم نیست که تو فر بره
نه لازم نیست
آره دیگه نون سنگک نخوردی شما؟
فکر کن روش مواد پیتزا بریزن😁
ما خیلی دوست داریم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔