2777
2789
عنوان

من چجوری خمیر پیتزای خوب درست کنم🙃🙃🙃😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست
خب چرا؟؟؟ دستورشم بگو بیزززحمت

ارد قنادی خمیرت خیلییییییی ترد و نرم میشه عین مال بیرون ....خمیر مایع هم عمل بیار یدونه تخم مرغ نمک شکر آرد اب همه رو ترکیب کن آرد و تا حدی بزن که بدست نچسبه بعد بزار یک ساعت و نیم تو حوله بمونه و پف کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوب میشه؟چونه میگیری چیزیم قاطیش میکنی

نه عزیزم چیزی قاطی نمیکنم

فقط اگر خیلی شل باشه یکم آرد میزنم خیلی کم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
زود تر ور میاد ولی اون حالت پفکی و لایه ای رو نمیگیره

اهان چه جالب ممنون تو یخچال چقدر بزاریم بمونه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اهان چه جالب ممنون تو یخچال چقدر بزاریم بمونه

نیم ساعت ی ساعت

خمیر مایه ولی حتمن داشته باشه ک ور بیاد قشنگ

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
نیم ساعت ی ساعت خمیر مایه ولی حتمن داشته باشه ک ور بیاد قشنگ

ممنون ❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خوشمزه میشه خشک نمیشه؟قبل اینکه مواد بریزی روش لازم نیست که تو فر بره

نه لازم نیست

آره دیگه نون سنگک نخوردی شما؟ 

فکر کن روش مواد پیتزا بریزن😁

ما خیلی دوست داریم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چند دقیقه یخچال بمونه.. برا نان شیرین میشه بزاریم یخچال؟ 

کلن اگه دستور خمیر شیرینی ام بگردی بیشترشون با آب سرد یا شیر سرد درست میشه و داخل یخچال می ذارن

مثلن خمیر هزار لایه رو با آب یخ درست نکنی خراب میشه اصلن

نیم ساعت ی ساعت بمونه داخل یخچال  کافیه نهایتن دیگه دو ساعت

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
2810