2777
2789
عنوان

من چجوری خمیر پیتزای خوب درست کنم🙃🙃🙃😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست
خب چرا؟؟؟ دستورشم بگو بیزززحمت

ارد قنادی خمیرت خیلییییییی ترد و نرم میشه عین مال بیرون ....خمیر مایع هم عمل بیار یدونه تخم مرغ نمک شکر آرد اب همه رو ترکیب کن آرد و تا حدی بزن که بدست نچسبه بعد بزار یک ساعت و نیم تو حوله بمونه و پف کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوب میشه؟چونه میگیری چیزیم قاطیش میکنی

نه عزیزم چیزی قاطی نمیکنم

فقط اگر خیلی شل باشه یکم آرد میزنم خیلی کم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
زود تر ور میاد ولی اون حالت پفکی و لایه ای رو نمیگیره

اهان چه جالب ممنون تو یخچال چقدر بزاریم بمونه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اهان چه جالب ممنون تو یخچال چقدر بزاریم بمونه

نیم ساعت ی ساعت

خمیر مایه ولی حتمن داشته باشه ک ور بیاد قشنگ

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
نیم ساعت ی ساعت خمیر مایه ولی حتمن داشته باشه ک ور بیاد قشنگ

ممنون ❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خوشمزه میشه خشک نمیشه؟قبل اینکه مواد بریزی روش لازم نیست که تو فر بره

نه لازم نیست

آره دیگه نون سنگک نخوردی شما؟ 

فکر کن روش مواد پیتزا بریزن😁

ما خیلی دوست داریم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چند دقیقه یخچال بمونه.. برا نان شیرین میشه بزاریم یخچال؟ 

کلن اگه دستور خمیر شیرینی ام بگردی بیشترشون با آب سرد یا شیر سرد درست میشه و داخل یخچال می ذارن

مثلن خمیر هزار لایه رو با آب یخ درست نکنی خراب میشه اصلن

نیم ساعت ی ساعت بمونه داخل یخچال  کافیه نهایتن دیگه دو ساعت

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
2810