2777
2789
عنوان

دیشب😬شب جمعه لباس خواب😢💔

25341 بازدید | 60 پست

دیشب😬با ذوق و شوق رفتم لباس خواب جدیدم بپوشم بار اولم بود لباس خواب میخواستم بپوشم👙

از چند روز قبل همسر میگفت کی لباس خواب بپوشی سوپرایزم کنی😍😋دیشب پوشیدم رفتم تو اتاق دیدم ریسه میره از خنده💔😬اینقد خندید بعدشم گفت این چیه خریدی من از صبح تا شب کار میکنم حداقل یه چی خوشگل میخریدی میپوشی کیف کنم 😢بعدشم تو توپولی اصن بهت نمیاد😬💔دلم شکست گرفتم خوابیدم تصمیم گرفتم لاغر کنم 😢بچه ها امیدواری بدین انگیزم کمه تولو خدا😢💔

۹.۹.۹۹♥️یِه اِتفاق خُوب برآم میفته...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی 😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی خصوصی بود مجبور نبودی کل ماحرا را تعریف کنی😬😬😬

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
بیشتر ببینید

هميشه بعد از اينكه ادم حرفي ميشنوه كه دلش ميشكنه و به غرورش بر ميخوره تصميمات قاطع تر و با انگيزه تري ميگيره 

توهم بعد از اين حرف قطعا موفق ميشي

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
هیچکاری نکردین؟

😆😆😆😆

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
بیشتر ببینید