2777
2789

بچه کوچیک دارم صبح تا شب که دارم به اون میرسم یکیم حاملم شبا هم این نمیذاره بخوابم شوهرمم تا میرسه خونه نیخوابه تا کی همینجوری رو دور تکرار باشم بخدا افسرده شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداصبرت بده چند سالشه بچه اولت؟من فعلا ی بچه دارم و شاغلم دردسرام کم نیست اما سعی میکنم شاد باشم

۲۲ ماهس چی بگم همش حبس خونه شدم بدبختی شپش گرفتیم منو دخترم یعنی به روزی افتادم که نگو نپرش 

بنده خدا حاملس

خب باشه. چ ربطی داره؟ 

من که زیاد زن حامله میبینم که میرقصن و راه میرن😁 اتفاقن در دوران بارداری بیشتر نیازه این کارا

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
خب باشه. چ ربطی داره؟  من که زیاد زن حامله میبینم که میرقصن و راه میرن😁 اتفاقن در دوران باردا ...

اخه با کرونا چیکار کنم رقصو اره انجام میدم ولی خب با بچه کوچیک چجور برم بیرونو حالیش کنم دست به جایی نزنه

خدا خواست دیگه چه کنم تازه نمیشه حتی از خونه بیرونم رفت دیگه واقعا دارم دیوونه میشم

بیا اینجا یه عالمه ظرف دکوری اشپزخانه ودکوری دارم

https://t.me/leyyyp/282

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
اخه با کرونا چیکار کنم رقصو اره انجام میدم ولی خب با بچه کوچیک چجور برم بیرونو حالیش کنم دست به جایی ...

اره حق داری‌ اینم حرفیه. خیلی سخته..... 

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
خب باشه. چ ربطی داره؟  من که زیاد زن حامله میبینم که میرقصن و راه میرن😁 اتفاقن در دوران باردا ...

بله راه رفتن خوبه اما تو این شرایط کرونا بهتره اگاز خونه خارج نشن خصوصا که بچه شیرخوار دارن

با ظرف دکوریا بزنم تو فرق سرم؟😐

وای عزیزم چرا ناراحت میشی گفتم روحیت عوض شه ....ببخشید خیلی خندم گرفت  

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا