2777
2789
پارلا جان ادمیه ک زیر بار نمیره میگ من عاشق توام من ی تار از موهات رو ب دنیا نمیدم ولی میدونم چت هم ...

اشکال نداره راست میگه خب عاشقته باورش کن ول کن جوونه دیگه بزار چت کنه اونقدر چت کنه که سیر بشه 

شکاک نباش گوشیشو چک نکن مهربون باش خودش درست میشه عزیزم مردها چت هم بکنن بخاطر دوست داشتن اون زن که باهاش چت میکنن نیست که از سرکنجکاوی یا هوسه زود گذره زندگیتو بچسب و دودستی شوهرتو تحویل زنهای بد نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره راست میگه خب عاشقته باورش کن ول کن جوونه دیگه بزار چت کنه اونقدر چت کنه که سیر بشه  ...

دیشب دعوامون شد از دهنم پرید بهش گفتم ببین اگ خانوادم مخالف طلاق نبودن ولت میکردم میرفتم ...وای همین مونده بود سرشو بکوبه ب دیوار قاااطی کرد قهرکرد شبم رفت توی پذیرایی خوابید دیییگه امروز ب زور ماسمالیش کردم ههههه تا یکم باهام بهترشد نمیدونم شایدهم من خیلی شکاک شدم چی بگم 

دیشب دعوامون شد از دهنم پرید بهش گفتم ببین اگ خانوادم مخالف طلاق نبودن ولت میکردم میرفتم ...وای همین ...

آهان پس تو باید بفهمی که واقعا دوستت داره عزیزم 

هیچوقت دیگه کلمه ی طلاق رو نگو پیشش برو قدرشو بدون پدر من همیشه میگه باغچه رو بیل بزنی حداقل یک کرم پیدا میشه من اصلا به گوشی شوهرم نزدیک نمیشم توام بیخیال شو بخای گیربدی بالاخره یه چیزی تو گوشیش پیدا میشه که تورو ناراحت کنه به قلبت رجوع کن اگر بهت مهربونی میکنه پس دوستت داره الکی زندگیتو خراب نکن بشین زندگیتو بکن 

شب خوش

ببین کسی ک خیانت میکنه باید فقط طلاق گرف همین این حرف منو یادت باشه

اخه دختر خاله من شوهرش اینطوره ومیاد پیش من درد ودل میکنه چون مامان ایناش زیاد درک ندارن ولی شرایطی رو داره که نمیتونه طلاق بگیره

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

این حرفا یعنی چی! اینقدر بزار چت کنه تا از سرش بیافته... خودمونو ازار بدیم . باهاش حرف بزن و مسایلی که ناراحتت میکنه ر‌و بگو. سعی کنین دو تایی برین مشاور. اصلا و ابدا بچه دار نشو. اگر هم درست نشد جوونیتو بردار و فرار کن. خانواده ات هم کنار میان. بدترین کار بی محلی و ازار دادن خودته

اشکال نداره راست میگه خب عاشقته باورش کن ول کن جوونه دیگه بزار چت کنه اونقدر چت کنه که سیر بشه  ...

این حرف یعنی چی وااااقعا؟؟؟؟....اگه بر عکس باشه ی مردم این حرفو میزنه ؟؟؟...چت کردن که مطمینن ی احوال پرسی ساده نیست ...عجبه ها 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی