2777
2789

بچه ها من هرکاری میکنم میبینم نمیتونم خیانت کنم ولی حرصش میدم همین الان ک دارم باهاتون حرف میزنم باهاش قهرم اون تو پذیراییه و من تو اتاق جداخوابیدیم ولی حال دلم خوبه چون حرص میخوره

ازین زورم میاد ک همه میگن تو همه چیت از شوهرت سر تحصیلات و همه چی ....خودشم همیشه تعریف میکنه از اندامم قیافم از خوبی هام فقط نمیفهمم مرضش چیه اصلا نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ک خیانت کنه دیگه پاش ب همچین چیزی باز شده و نمی تونه خیانت نکنه؛گاهی اوقات بخشیدن باعث مبشه تو فرصت دوباره ب مرد بدی ک اینکارو تکرار کنه؛

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏

چیکار کنم بچه هامن تک دخترم خانوادم خیلی روم حساسن ...با خیلی ها بحث کردم سر شوهرم اگ طلاق بگیرم ابروم میره ...بابام بشدت با طلاق مخالفه...شوهرمم طلاق بده نیست جو فامیل هم طلاق رو خیلی کار زشتی میدونن

بچه ها من هرکاری میکنم میبینم نمیتونم خیانت کنم ولی حرصش میدم همین الان ک دارم باهاتون حرف میزنم باه ...

منم بعد اینکه فهمیدم چندین بار بهم خیانت کرده یه سال اذیتش کردم،نصفه شب خاب نداشتم مث ارواح سرگردان بودم، بیدارش میکردم عصبانیش میکردم ،سرشو میکوبید به دیوار،حرص میخورد دلم خنک میشد...😏

بمیره الهی.الانم دارم طلاق میگیرم،مهریمم ازش میگیرم تا بمیره عوضی.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
جدی میگی بچه هم داری؟؟

اره...دقیقا بعد فهمیدم از موقه بارداری و زایمانم شرو کرده خیانتای بستری شو...دور بودیم از هم و بهونه شم غر زدن من بود...😔 الانم دوماهه کاتم باهاش و دنبال طلاقم.

اره...دقیقا بعد فهمیدم از موقه بارداری و زایمانم شرو کرده خیانتای بستری شو...دور بودیم از هم و بهونه ...

چقدسختت بوده عزیزم کانلا میفهمم چی میگی منم فعلا دارم زندگی گیکنم اگ درست شد ک هیچی نشدجرش میدم

چقدسختت بوده عزیزم کانلا میفهمم چی میگی منم فعلا دارم زندگی گیکنم اگ درست شد ک هیچی نشدجرش میدم

ولی من آبرو براش نذاشتم تو کل فامیلو دوستوآشنا...و ازین بابت پشیمونم...

اگر بچه نداری جداشو ولی با بچه نه باید بمونی بسازی و این رفتارها الان تو اکثر مزدها هست بخاطر جوانی و نادانیشون و فضای مجازی که راحت زنها دردسترسن خودتو ناراحت نکن گلم بزار بره اونی که میخواد بره ولی اگر رفت و بعد پشیمون شد برگشت مطمئنا بهترازتو پیدانکرده و اونوقت قدرتو خواهد فهمید

اگر بچه نداری جداشو ولی با بچه نه باید بمونی بسازی و این رفتارها الان تو اکثر مزدها هست بخاطر جوانی ...

پارلا جان ادمیه ک زیر بار نمیره میگ من عاشق توام من ی تار از موهات رو ب دنیا نمیدم ولی میدونم چت هم میکنه با زنها این ازارم میده البته میگ من هیچوقت بهت خیانت نکردم و نمیکنم