2777
2789
عنوان

غذا با تن ماهی

22467 بازدید | 22 پست
خانمها شما با تن ماهی چه غذاهایی درست میکنید؟من همیشه ساده درست میکنم میجوشونم و با لیمو ترش میخوریم.........میخوام یه کم به غذام تنوع بدم
قرارمان فصل انگور....شراب که شد بیا.... تو جام بیاور و من جان.....جام را پر از جان کن...هراسی نیست تو خوش باش همین مرا کافیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا که آنا..................از رو هم نمیری.............خوشم میاد کسی بهت محل هم نمیده.........ههههههههه
قرارمان فصل انگور....شراب که شد بیا.... تو جام بیاور و من جان.....جام را پر از جان کن...هراسی نیست تو خوش باش همین مرا کافیست
ادینا جان من باهاش سالاد درست میکنم هم میتونه غذا باشه هم پیش غذا
خیار شور خورد شده نخود فرنگی کاهو خرد شده کمی سس مایونز و آبلیمو نمک
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت... 
بیشتر ببینید
ته چین ماهی هم باهاش درست میکنم
ماهی رو تو پیاز داغ میریزم بهش پودر لیمو عمانی و نمک و فلفل و کمی رب میزنم
مخلوط رو روی ته چین (برنج آبکش و ماست و تخم مرغ(مواد متفاوتی برای ته چین شنیدم))میریزم مابقی برنج رو روش میدم میزارم دم بیاد بعد برش میگردونم
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت... 
بیشتر ببینید
من یک سالاد خوشمزه بهت میگم کیف کنی_دقیقا سالاد اولویه به جای مرغ و کالباس تن ماهی بریز عالی میشه
یک ساندویچ تن ماهی رو با سس مایونز ابلیمو مخلوط کن توی نون ساندویچ با کاهو گوجه خیار شور اگه دوست داری پیاز هم بزن
همین مواد لای ته چین رو هم میشه درست کرد کنارش سیب زمینی سرخ شده گذاشت و با نون یه غذای خوشمزه است
دیگه ............
بیشتر ببینید
شنیدم یکی میگفت قلیه ماهی هم باهاش درست کرده
فقط در این روش باید ماهی تن رو در آخر اضافه کنی تا له نشه
بیشتر ببینید
ساده ترین مدل مصرف ماهی
مخلوط کردن با کنسرو لوبیا چیتی هست
من کلا از تن ماهی خالی یا با لوبیا بدم میاد از بس که تو مسافرت خودم ااااااااااایییی
بیشتر ببینید