2777
2789
راستش من نه به شخصه  خوب یا بد شاید یکی از دلایلی که دوستای صمیمیم تک رقمی و یا حتی کمتر از ان ...

ای جان ما هم باید یکی مثل شما رو بیاریم تو جمعمون تربیت پسر من دار به جیز میره سر رفیق بازی من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اره اما ۱۲ سالشه ، پدرم ازم خواست

تواین سنالازمه خوب کاری کردی گلم یه بنده خدایی بوددورازداداشت میگفت گوشی داداششوچک کرده فهمیده ازپشت ازاون کاراکردن باهاش یاکلاااافتاده توخطش‌...تا۱۵سالگی چکش کنیدمنعی نداره تنهاشم نذاریدهمسایه بغلی ماننه باباش رفتن شمال پسره چندنفرودبیرستانی اونم۱۵ساله اورده بودعرق خوری سیگارکشیدن

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
یا مادر سادات الهی من واسه اون مرد بمیرم الکی ث اخه عمو 

😂😂😂😂😂 خب چیکار کنم حوصلم سر میره البته رمز گوشیش رو بلد نیستم با اثر انگشت خودم باز میکنم 😼

اونم روحش خبر نداره

تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد🤗😍

کار خواهرتون اشتباهه حتما بهش گوشزد کنید،اگه دیدین دست بردار نیست یه بار رفتار مشابه داشته باشید

من وهمسرم تا حالا گوشیو همو چک نکردیم با این که رمز هم نداشتیم رو گوشیامون، خواهر برادر که جای خود داره،گوشی حریم ووسایل شخصی محسوب میشه

2804
بله فیلم دیدن متاسفانه هست ارتباط با دختر هم طبیعی 

ما میترسیم بره با دختر مردم کاری کنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2805
تواین سنالازمه خوب کاری کردی گلم یه بنده خدایی بوددورازداداشت میگفت گوشی داداششوچک کرده فهمیده ازپشت ...

زمونه بدجور خراب شده ای خداا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2801