2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران جدید الورود مهم و فوری*****

| مشاهده متن کامل بحث + 10308 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

برا علیرضا کوچولو ختم حمد گذاشتیم..هر چند تا در توانتان هست...دریغ نکنید

بیاید اینجا:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561066&PageNumber=1
لطفا برا دوستانتون پیغام خصوصی بزارید و اطلاع رسانی کنید

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
سلام
من نمی تونم توی قسمت تبادل نظر وارد بشم ولی توی کلوپ می تونم
شماره موبایلم راهم که میخوام وارد کنم بهم پیغام میده شما قبلا عضو شدید
ولی توی قسمت تبادل نظر وقتی میخوام پیغام بذارم بهم میگه شما مجاز نیستید
راهنماییییی
برای شادی روح همه اموات خودتون و همچنین مادر من فاتحه مع الصلوات .//
سلام من کاربر جدید نیستم ولی یه مشکل تو بخش امضام دارم و اینه که ایکون امضا فعال نمیشه برام نه با اکسپلورر نه با موزیلا؟!

این مورد را چند بار مطرح کردم برا مدیر سایت هم پیام فرستادم ولی تا بحال جوابی نگرفتم ..مشکلم هم حل نشده....
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
آقااااااااااااا من خیلی شاکی ام

چرا نمیشه پیغام های خصوصی رو پاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه دونه دونه حذف میشن ، نه کلی !!!!!!!!!!!!!!!!!

حدود 520 تا پیام خصوصی دارم ..... باید حتما پاک بشن

لطفا رسیدیگی کنیددددددددددد

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
چرا من کلوب جدید میزارم انگار دیده نمیشه کسی تو نمیاد خودم هم تو لیست کلوبها تو تبادل نظر نمیبینمش خصوصی هم نیست
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
2810