2777
2789
عنوان

چرا شوهرم تو اینستا عکس زنای لختی رو لایک میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6856 بازدید | 60 پست
میشه فهمید شوهر کیو لایک کرده و چه کامنتی گذاشته؟🤔

تو اینستا قسمت حساب ها پست های لایک شده

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کو..نش میخاره 

خندم گرفت  دارم میخندم 😂😊😂😂😂🤣🤣🤣🤣 خدا نکشت 

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
بیشتر ببینید

چون پسرا ذاتا اینچیزارو دوست دارن کلا کرم دارن...الکی واسه اینچیزا خودتو ناراحت نکن حساس نشو...اگه دیدی داره تو زندگیت تاثیر میزاره اونوقت یکاری بکن 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بیشتر ببینید

خوشش میاد خو  

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بیشتر ببینید
اینستا رو پاک کنید منو همسرم اصلا نداریم 

ماهم نداریم خط قرمزمه...مرد که نمیره مدل آرایش وآشپزی ببینه...یه بار نصب کرد عقد بودیم زمین وزمانو دوختم بهم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
بیشتر ببینید

شوهرمن اینستا نداره.ولی میره گوگل و عکس عروس خوشگلا یا خانم خوشگلارو ذخیره میکنه.فک کنم این مرض رو خیلی از آقایون دارن.بعضیا لو نمیدن.ربطی به به خودمون رسیدن و خوشگلی ماهم نداره.ذاتشون اینه

یک عدد جیگرهستم😍😜
اینستا رو پاک کنید منو همسرم اصلا نداریم 

واقعا مزخرفه .ماهم نداریم ‌.هرچقدرم ادم چشم پاک باشه وقتی میبینه ی سریارو مطمئنا تحسین میکنه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
بیشتر ببینید
چون پسرا ذاتا اینچیزارو دوست دارن کلا کرم دارن...الکی واسه اینچیزا خودتو ناراحت نکن حساس نشو...اگه د ...

آره😢راستش شوهرم خیلی مهربونه.بحثمون هم که شده بود میگه من فقط نگا میکنم بعدش یادم میره .دیگ نمیدونم راست یا دروغه .میدونم اگه بازم گیر بدم رمز گوشیشو هم عوض میکنه  دیگ که نتونم باز کنم

آره😢راستش شوهرم خیلی مهربونه.بحثمون هم که شده بود میگه من فقط نگا میکنم بعدش یادم میره .دیگ نمیدونم ...

چن سالاختلاف سنی دارین؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁