2777
2789

سلام و ارادت

شبتون بخیر🌷

تاپیک های قدیمیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار و کارشناس الکترونیک و از همه مهمتر عاشق تعمیرات از کوچولوییم 😄

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اون گوشی تلفن سفیده هستش 

که عمودی گذاشتید و قدیمیه 

اونو نمیفروشید؟😀

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون گوشی تلفن سفیده هستش  که عمودی گذاشتید و قدیمیه  اونو نمیفروشید؟😀

سلام

عکس از نت گرفته شده.

وگرنه تقدیم میکردم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اون باید بره موزه فک کنم😆😆😆

من عشق چیزای عتیقه و قدیمی ام . فک نمیکنم هیشکس به اندازه من کلکسیون جمع اوری عتیقه داشته باشه😂بخاطر همین گفتم میخوامشششش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
اون باید بره موزه فک کنم😆😆😆

دقیقا

بیشتر تلفن ثابته تا تلفن همراه

من عشق چیزای عتیقه و قدیمی ام . فک نمیکنم هیشکس به اندازه من کلکسیون جمع اوری عتیقه داشته باشه😂بخاط ...

پس بخرش ب کلکسیونت اضافش کن😆😆😂😂😂

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
من عشق چیزای عتیقه و قدیمی ام . فک نمیکنم هیشکس به اندازه من کلکسیون جمع اوری عتیقه داشته باشه😂بخاط ...

چه خوب

کلا قدیمی ها بهتر از جدیدی هاست

از لحاظ حس خوبی که به آدم میدن