2777
2789
اصلا ربطی به سنتی بودن یا دوست بودن نداره عزیزم آدم ها با هم متفاوت هستند بعضی مردها با خرید چیپس ب ...

رابطه مادر و پدرش با هم خوب نبوده سرد بودند

ولی برادر شوهرم خیلی ابراز میکنه 

جاریم میگه وقتی میدونم الکی میگه چه فایده 

از نظر همه همسرم یه مرد ایده اله ولی این موضوع منو اذیت میکنه

من خیلی برون گرام  احساس میکنم سر خورده شدم

تا حالا باهاش صحبت کردی؟ نیازات بهش گفتی؟

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم مرد خوبیه  مهربونه  ولی زبونی ابراز نمیکنه منم هیچ دوست پسری نداشتم همیشه فکر میک ...

این ربطی نداره ک دوس پسر داشته باشی یا نه

من سنتی ازدواج کردم. خیلی راضیم از ابراز محبتش

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
رابطه مادر و پدرش با هم خوب نبوده سرد بودند ولی برادر شوهرم خیلی ابراز میکنه  جاریم میگه وقتی ...

چیزی رو که ایشون بلد نیست یادشون بده

صدا میزنین واسه شام بگید فلانی جانم

زنگ میزنید عزیزم لطفا سر راه اومدنی نون بخر

چیزی میخرن بگید دستت دردنکنه زحمت کشیدی عزیزم

کم کم ایشون این حرف ها درشون تاثیر میزاره

عشق واقعی همیشه موندگاره اما عشق مهمتر اینه ک طرفت ادم حسابی باشه و خوشبختت کنه من یه درصدم شک ندارم ...

همین زیادی خوشبینی این حس اولین ضربه بزرگ و بهت بزنه زندگی افسانه و قصه نیست ک تو توش خوشبخترین دختر دنیای قصه ها بشی زندگی واقعی ی ادمی میاد با کلی بدی و خوبی کلی مشکلات و خیلی راحتیا  واقعی فکر کن نه رویایی

همین زیادی خوشبینی این حس اولین ضربه بزرگ و بهت بزنه زندگی افسانه و قصه نیست ک تو توش خوشبخترین دختر ...

رویایی نیستم عزیزم تو این چند سال یکبارم ازش بدی ندیدم 

ولی دوستایی داشتم که با دوست پسرشون مشکلات زیادی داشتن گفتن درست میشه الان تو کشمش و طلاقن

من شناخت کافی دارم

نمیدونم.. کلامن کم حرفم.. همه فکرمیکنن مغرورم درصورتی که نیستم.. فکرمیکنم گفتنش لوس بازیه خودش میدون ...

لطفا این کارو نکن

دلم برای همسرت سوخت 

مثل منه 

اگه دوستش داری باید ابراز کنی 

اره منم میدونم دوستم داره ولی دوست دارم بشنوم