2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

بدون دانش وارد بورس نشید عزیزم

من تا حدودی واردم اگه سوالی داشتید بپرسید

الان تو چه مرحله ای هستید؟ کارای کارگذاری و انجام دادید؟

تایم بازار که گلم شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ و نیم تا دوازده و نیم هست، که هشت و نیم تا نه سفارشگیری فقط انجام میشه

بعد دوازده و نیم هم یه چندتا سهم شاخص ساز و پرطرفدار هست که باز میشه

معمولا دو تا سه بار هم تو ماه عرصه اولیه میاد که چهارشنبه ها هست 

سی سالمه دو ساله ازدواج کردم. صلاحمو سپردم به تو خدای مهربونم که همیشه بهترینارو برام رقم زدی
عزيز واسه فولاد چقدر بايد پول داسته باشم؟؟

برای هر سفارش سهم باید حداقل ۵۰۰ هزار تومن داشته باشی

یعنی در هر خرید در روز نباید کمتر از ۵۰۰ تومان سفارش بذاری

البته در خصوص عرضه اولیه این موضوع فرق داره

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

برای خرید هر سهمی حداقل باید پونصد تومن داشته باشید جز عرضه های اولیه

سی سالمه دو ساله ازدواج کردم. صلاحمو سپردم به تو خدای مهربونم که همیشه بهترینارو برام رقم زدی
سلام عزیزم بدون دانش وارد بورس نشید عزیزم من تا حدودی واردم اگه سوالی داشتید بپرسید الان تو چه مر ...

چندتا عرضه اوليه خريدم ميخواستم اينسري سهام بخرم نميدونستم چيه جوري و چه ساعتي بايد خريد و چه سهامي

خيلي ممنون كه جواب ميديد

پسرم عشقمه
برای هر سفارش سهم باید حداقل ۵۰۰ هزار تومن داشته باشی یعنی در هر خرید در روز نباید کمتر از ۵۰۰ توما ...

يعني مثلا يه تومن داشته باشم به همون اندازه ميتونم خريد بزنم يا نه فقط ٥٠٠؟

پسرم عشقمه

عزیزم هرسهمی ارزشی داره عزیزم شما طبق اون باید ببینید با یک تومن چقدر میتونید سهم بخرید... بعصی کارگزاری ها مبلغ و بزنید خودشون حساب میکنن چندتا سهم میتونید بخرید اما با دو بار وارد کردن تعداد سهم ها مشخص میشه

عزیزم هرسهمی ارزشی داره عزیزم شما طبق اون باید ببینید با یک تومن چقدر میتونید سهم بخرید... بعصی کارگ ...

خيلي ممنونم عزيزم خدا بهتون خير و بركت بده كه جواب ميديد 🙏🏻

پسرم عشقمه

عزیزم فولاد الان وضعیتش خوبه تقریبا و اصلاحشم کرده 

شما احتمالا فردا باید با بالاترین قیمت بخرید نحوه سفارش زدن هم اینه قسمت خرید رو بزنید براتون مثل پایین باز میشه بعد شما برید تو صف فروش و اولین قیمت رو که احتمالا فقط یکی هست و اونم به بالاترین قیمت هست بزن و بعد حساب کن ببین چند سهم میشه و ارسال خرید رو بزن

فقط عزیزم فولاد فعلا اوضاعش خوبه چون اصلاحش رو کرده اما حتما راجع به بورس خوب مطالعه کن تا بتونی پرسود باشی انشالا و بتونی پیشرفت کنی

موفق باشی 

عزیزم فولاد الان وضعیتش خوبه تقریبا و اصلاحشم کرده  شما احتمالا فردا باید با بالاترین قیمت بخر ...

معلوم شد تا قرون اخر رو خرید کردم تو عکس 😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم فولاد الان وضعیتش خوبه تقریبا و اصلاحشم کرده  شما احتمالا فردا باید با بالاترین قیمت بخر ...

خيلي لطف كردي ممنون عزيزم خير بببنيد گلم🤲🏻

پسرم عشقمه