2777
2789
عنوان

*توجه* اخطار به کاربران تندرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار جون مرسی واقعا خیلی خوب گفتی اصلا هم بد حرف نزدی که هلنا خانوم میگه بد حرف زدی خیلی هم مودبانه بود اتفاقا بعضی ها واقعا تو سایت انگار با بعضی ها لج دارن .تا یه بدبخت تاپیک میزنه همه حمله میکنن رو سر تفلک که چرا تاپیک زدی و مشکوکیو و بعدم میرن یه تاپیک میزنن که فلانی دروغگو هست و از این کارها ...من خودم یه بار یه تاپیک زدم چند نفر با لحن بد اومدن نظر گذاشتن یعنی چی آخه!!!من نمیگم محدودیت ایجاد کنید آزادی این سایت خوبه اما بی ادب بازی ها و گستاخی بعضی ها نهههههه"
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
هلن جون

اگر یه عده مثل بچه مدرسه ای رفتار نکنند و یادشون نره که بزرگ شدن و باید به حقوق دیگران احترام بذارند همچین رفتاری هم باهاشون نمیشه.

ما خودمون مسئول رفتاری هستیم که باهامون میشه. روی سخن با افرادیه که احترام به حقوق بقیه نمیذارند تو برای چی ناراحت میشی؟ اونی که رعایت نمیکنه باید ناراحت بشه و به رفتار خودش فکر کنه و اصلاحش کنه.
2810