2777
2789
عنوان

با بچه 2 و نیم.سالتون.چطوری تا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از راه هایی ک بچه ترسش از پی پیش بریزه اینه ک با هم با خنده وقتی تو شورتش پی پی کرد سریع برید پی ...

چی بگم اون دفعه داشته پی پیش می اومد سریع از ترسش بچم پا میشه  پرستار خوابونده توگوشش بچم افتاده بود ببخشید تو کاسه توالت از اونموقع بشدت می ترسه 

یکمم فکر کنم ببخشید لوس شده 

فک. نکنم لوسش نکردیم...بعضی وقتا کلی اسرار میکنم یه لیوان شیرو نمیخوره یهو نمیدونم چی میشه از سر لج میافته لیوان کاملو یکجا سر میکشه میگم بچه مگه ازار داری وقتی دلت میخاد انقد منو اذیت میکنی

چی بگم اون دفعه داشته پی پیش می اومد سریع از ترسش بچم پا میشه  پرستار خوابونده توگوشش بچم ...

خدای نکرده بچه رو به کشتن میده که!!!یعنی هیچ پرستار بهتری سراغ ندارید؟؟خاله،عمه،مادر بزرگ نداره بچتون؟؟

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
بدترین رفتارها رو ...چون ذله شدم گاهی خیلی خوب رقتار میکنم گاهی کم.میارم...واقعا دیگه کنترلمو از دست ...

پس مشکل از بچه نیست از خود شماست، عزیزم تا شما صبور نباشی بچه چجوری اروم باشه، خود من شده ساعت ۱.۵شب تو اتاق بچم داشتم باهاش اجربازی میکردم یا خیلی از ظهرا اقام میاد میبینه تو اتاقشم میگه چقد حوصله داری، ولی خب سعی میکنم از دید بچم نگاه کنم، بهش حق میدم چون حوصلش سر میره، ولی در عوض واقعا پسر ارومیه همه میگن، فقط موقع تنهاییش غر میزنه ولی اصلا بچه گریه ای نیست

خدای نکرده بچه رو به کشتن میده که!!!یعنی هیچ پرستار بهتری سراغ ندارید؟؟خاله،عمه،مادر بزرگ نداره بچتو ...

حالا اون سری معذرت می خوام آنقدر به به باس.ن پسرم ضربه زده بچه دوساله مه یاد بگیره پی پیش بیاد بچه من اومدم خونه یک ساعت داشت تو بغل من گریه می کرد بعد که زن رفت گفتم بابایی جی شد کفت بابایی خاله همش پی پیم رو میزد 

چی بگم چند بار بچه رو زده هیچی بهش نگفتم 

بخدا گناه داره بچه،،،یه فکر اساسی بکنین براش خواهشا،،پرستار انقدر پررو ندیده بودم،،تهدیدش کنین که اگه یک دفعه دیگه دست رو بچه بلند کرد دیگه نیاد،،

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃