2777
2789
عنوان

امیرعلی +ماه محرم

2165 بازدید | 19 پست
آپلود سنتر عکس رایگان

اولین ماه محرمی هست که امیرعلی برا مراسم حضرت علی اصغر(ع) آماده میشه

از خدا می خوام که حفظش کنه تا در زمان ظهور امام زمان عج یاری گر امام زمان عج باشه آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظش کنه انشاءالله.
جناب jimz اگه آدم یه مختصر فکر کنه می فهمه که سربازی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بزرگترین خدمت به تمام بشریته. خیلی ها با سواد بی تقوا شدن و بیشترین آسیب رو به همون بشریت شما زدن؛ باور نداری یه کم جستجو کن!!!!
نه خیر اینطوریام نیست.........از هر کسی بپرسی میگه سرباز امام زمانم.اما برسی به تهش می بینی که از فساد ترین ادمای روز زمینه............
اکه ادم با سوادی باشه و به مردمش خدمت کنه یعنی ادم خوبیه با تقواست و مفیده.....
مطمئن باشیم اما زمان بیاد این ادمو ترجیح میده به کسی که دو کیلو ریش داره و ده تا زن صیغه ای و همش دین دین می کنه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
خدا همه بچه های شما رو حفظ کنه ممنون از همتون
به قول آقای پویا خیلی از آدمهای باسوادی هستن که بی تقوان پس هر باسوادی با تقوا نیست مثلا دکتری هست که متخصص خوبیه به مردم خدمت می کنه ولی ازدین مین خبری نست علم این آدم یه جو ارزش نداره تا چه برسه به اینکه سرباز امام زمان عج بشه
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه خدای متعال از اعمال همه آگاه است پس اگه کسی ظاهرسازی می کنه ملاک دینداری نیست عمل مهمه هرکسی لیاقت سرباز امام زمان عج رو نداره برا همین دعا کردم لایق سربازی امام زمان عج باشه
متاسفانه بعضیا مثل آقای Jimz فقط دنیارو می بینن از آخرت خبر مبر یوخ
تازه سولماز خانم صیغه کردن گناه نیست آیه قرآن هست البته وجدانا نه برای هرکسی ...........
اقای بابای امیر علی
اخر و عاقبت هر کسی رو فقط خدا میدونه و بس.شما نباید حکم صادر کنید که از اخریت خبر یوخ یا وار

امیدوارم امیر علی مرد با تقوا و مفیدی بشه.دکتر که به ادمهای محروم کمک می کنه...یا مهندسی که برای جاهای کویری فکری می کنه

اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
2810