2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335270 بازدید | 2767 پست
بهتر میشه با یه روز زیاد اثر نداره شب قبل خواب تو رختخواب بهش بده

بنظرت چند روز طول میکشه داروها اثر کنن؟تا چند سالگی داروهاشو باید بدیم؟میگم تپلو جون اینا که با دارو خوب بشن بزرگ که بشن دارو قطع میشه دیگه اونوقت به حالت کارخانه بازنمیگزدن؟؟؟

برای اون ۱۰ درصد بگید

شکلات کاکائو. قهوه. ضرر داره تو بارداری برا بیش فعالی   نخوردن اسید فولیک 

اینا تغذیه آیه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکلات کاکائو. قهوه. ضرر داره تو بارداری برا بیش فعالی نخوردن اسید فولیک اینا تغذیه آیه

چخوب ک گفتین عزیزم قهوه خیل وسوسه میشدم بخورم دیگ نمیخورم پس.

کندر بنظرت چطوره میگن هوش بچه رزیادمیکنه بخورم یانه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بنظرت چند روز طول میکشه داروها اثر کنن؟تا چند سالگی داروهاشو باید بدیم؟میگم تپلو جون اینا که با دارو ...

دادو حد اقل ده روز بعد رسپریدون اثرش نشون میده 

باید اوایل هر ماه حتما شرح حالش ببرید روانپزشک بگید  چون دوز دارو باید با بدن بچت تنظیم بسه 

اگر دیدی اثرش کمه باید بگی که دوز بیشتر  کنه. یا دارو رو عوض کنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چخوب ک گفتین عزیزم قهوه خیل وسوسه میشدم بخورم دیگ نمیخورم پس.کندر بنظرت چطوره میگن هوش بچه رزیادمیکن ...

کندر خوردنش آداب داره 

باید نر و ماده با هم باشه فکر کنم از ۳ ماهی تا ۶ ماهگی دو بار خوردنش مجاره 

کندر خوردنش آداب داره باید نر و ماده با هم باشه فکر کنم از ۳ ماهی تا ۶ ماهگی دو بار خوردنش مجاره

کندر نروماده داره مگه چطور تشخیص بدم؟

فقط دوروز مجازم بخورم آره  صبح ناشتا؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کندر نروماده داره مگه چطور تشخیص بدم؟فقط دوروز مجازم بخورم آره صبح ناشتا؟

اره  داره عطاری بگی میده 

ولی اگر ژن بیش فعالی رو داری نخور 

اینم بگم پسرم خیلی باهوشه از دوسالگی حرف زدن نقاشیاش عالیه ولی این جیغ و داداش هوااااااییی شدنش میرم ...

بیش فعالی رو داره. دارو بخوره بهتر میشه