2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335364 بازدید | 2767 پست

سلام 

پسرم ۵سالشه فقط اد ، امم میگه

تقریباً حالتهای احساسی رو متوجه میشه و برو بیا و بخواب می‌دونه چیه.خیلی منظمه و هر چیزی رو سر جای خودش می‌زاره. 

فقط هرچیزی میخواد مثلاً آب یا غذا می‌ره قسمت آشپزخانه و با اشاره میگه که چی میخواد داخل یخچال، اصلا حرفی نمیزنه

به نظرتون همچین بچه ها حرف میزنن؟

مداد و خودکار هم که میدمش نقاشی ب صورت خط و یا خیلی کم دایره ای می‌کشه

نقاشی کردن رو خیلی دوست داره بخصوص با آبرنگ و گواش

میگم دراز بکش و یا دست نزن رو متوجه میشه، فقط کلام نداره

کسی هست بچش اینطوری بوده باشه؟ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

من یه دختر ۱۳ ساله دارم که بیش فعالی شدید داره  امسال کلاس هفتم میره 

از ۴ سالگی درگیر دکتر و دوا درمونشم 

از ۴ تا ۶ سالگی دوسال تمام کلینیک کاردرمانی بردم ، کار درمانی ، رفتار درمانی، بازی درمانی ، ماساژ براش انجام شد 

یک سال و نیم گفتاردرمانی بردم لکنت داشت خداروشکر لکنتش خوب شد

حدود ۸۰ .. ۹۰ جلسه نوروفيدبک بردم ، ۱۵ جلسه دستگاه آر تی ام اس بردم 

پیش بهترین دکترهای اعصاب و روان بردم 

متاسفانه هنوز مشکلات زیاد داره 

مهمترین مشکلش الان درس و یادگیریشه 

مدرسه غیرانتفاعی آئین روشن ثبت نامش کردم یک ماه هم کلاس تابستونی رفت متاسفانه خیلی درسش ضعیف بود جوابش کردند

الان دنبال یک مدرسه غیرانتفاعی می گردم منطقه ۱ ،که درجه ۲ یا ۳ باشند ، فقط ثبت نامش کنند و نمره قبولی بهش بدن 

کسی میتونه راهنماییم کنه 

من تازه وارد گروه شدم فقط وقت کردم ۲۰ صفحه رو بخونم 

واقعا خدا به همه مادرها سلامتی و توان بده از پس مشکلات این بچه ها بربیان

من الان دخترم تحت نظر دکتر ذاکریه 

ریسپریدون و آریپیپرازول استفاده می کنه ، ولی کارهاش اصلا به سنش نمی خوره ، خیلی بی قرار و کم طاقت و بی حوصله هست ، ریخت و پاش زیاد داره ، تمرکز درس خوندن نداره،،، 

اسی عزیزم تاپیکت خوندم امیدوارم پسرت خوب شده باشه

حالا پیرو تاپیک شما یادم اومد بگم ..دختر داداش من امسال میره کلاس اول ..از ۴ سالگی بزور بقیه گفتن دخترت انگار پیش فعاله 

زن داداشم و داداشم بردن دکتر دارو مصرف میکنه ..وگرنه خیال نداشتن ببرن ..‌.کارای خطر ناکم میکنه گاه ..الانم اینجوره لکنت زبانش بهتر شده ..ولی همچنان جیغ داد میزنه و یهو دیدی بشقاب غذا پرت میکنه ...کلن رفتارش آزار دهندس ..متاسفانه مشگل اینجاس پدر مادرش میخندن ب کاراش ..فکر میکنن مثلن عادیه ..یا میاد تعریف میکنن چیکار کرده هر هر میخندن ..من واقعن ناراحت شدم ..چون میبینم چقدر بی خیالن و ناراحتم از آینده دختر داداشم ک چی میخواد بشه ...گاه اسم منو ۱۰ بار پشت هم میگه هی میگم بله عمه باز باز باز تکرار میکنه ..روانی شدیم ازدستش ولی خوب نمیشه چیزی بگیم

نهایت دارو بش بدن ولی تو رفتار ب هیج وجه اهمیت نمیدن میزارن راحت باشه هر کاری دلش بخواد بکنه 😕میدونم میخواد بره کلاس اول حتمن دردسر درست میکنه یا بچه ها مسخرش میکنن

روانپزشک

سلام خانم ببخشین یه شرح حال الان از وضعیت پسرتون میگید؟الان درس خوندنش،دیکته نوشتنش،آستانه تحمل کاریش،پرخاشگریش، رکاب سه چرخه دوچرخه زدنش،جفت پا پریدن و لی لی کردنش چجوریه؟سنجش قبول شد؟مدرسه عادی میره؟چون پسر من الان پنج سالشه و عین پسر شماست میخام یه گزارش ازتون بگیرم

سلام عزیزم میشه عکسارو بزاری؟برای من بالا نمیاد بشدت نیاز دارم پسرم دیونم کرده تاپیک آخرمو ببین

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

الان زوده برا تشخیص بیش فعالی خیلی الان تو این سن معلوم نمی کنه بزار ببین ۴ سالش شد چه رفتارایی داره ...

سلام استاتر جان پسر من امسال کلاس ا‌وله و اصلا سر کلاس آروم و قرار نداره و حواس بقیه رو هم پرت میکنه وسایلشان رو برمیداره نمیتونه بشینه اما از لحاظ یادگیری و درسش عالیه فقط مشکلم همین بی قراریش هست تو خونه ام همینه خیلی انرژی داره و نشستن اذیتش میکنه بنظرت چ دارویی بهش بدم