2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335485 بازدید | 2767 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نمیدونم نیاز هست ببرمش یا نهشما کدوم شهرید؟

بله نیازه  اگر تمرکزش خیلی کمه 

امگا ۳ خییییلی خوبه حتما بهس بده  شربت خارجیشو تهیه کن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بله نیازه اگر تمرکزش خیلی کمه امگا ۳ خییییلی خوبه حتما بهس بده شربت خارجیشو تهیه کن

چشم امسال میره دوم شدید نیست اما معلمش گفت باهاش بازی فکری کار کنم میگفت یکم سرعت و تمرکزش کمه مخصوصا سرعتش حس میکنم کمه 

خوب من این تاپیک باز میزارم که هر کسی سوالی داشت یا مادرایی که تجربه ای دارن که اینجا آورده نشده بی ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی برای بیش فعالی سوال دارم ازت

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

🌼با سلام و عرض خوش آمد

🔺در گروه بیش‌فعالی و نقص‌توجه به فارسی، به صحبت پیرامون این اختلال پرداخته می‌شود.

📍لطفا ابتدا قوانین گروه را
(https://telegra.ph/قوانین-07-06)
مطالعه بفرمایید.

📎لینک گروه چت:
@adhhdchat

گروه بیش فعالی 

بله نیازه اگر تمرکزش خیلی کمه امگا ۳ خییییلی خوبه حتما بهس بده شربت خارجیشو تهیه کن

سلام خانم جان علائم اولیه چیه ؟ دختر من ۲ساله اس میریم بیرون دست مارو ول می کنه میره این وز و اونور ....همه جا سرک می کشه اصلا نمی شینه  رو صندلی همش می گرده ...اما باهوش و اجتماعی  ه  و تو خونه خوبه  مشکلی نداره ...اما بیرون رفتنی کنترلش  سخته ...اینا علائم محسوب میشه ؟

من شمالم

ایکم بگم خیلی کم بیرون رفته دخترم  مشکلاتی بود خلاصه مهمونی و بیرون کم‌رفته الان می ریم شدیدا هیجانی میشه یکی بهم گفت بیش فعاله خیلی نگرانم راهنمایی کنید لطفا 

ژل رویال برا چیه که گفتین ؟

برای مغز خیلی مفیده  دکتر مغز و اعصاب خیلی تاکید داشت بخوره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }