2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335399 بازدید | 2767 پست
این تاپیک تجربیات چندین ساله ی من هست امیدوارم با آگاهی شما عزیزان ، هیچ بچه ای به اشتباه چوب بیماری ...

تپلو عزیز چند وقت هست درحال درمان هستید .تا چه زمانی باید دارو مصرف شه .گل پسر الان چند سالشه .پسر من ۱۲ سللشه و من هم باید میبردم از عوارض دارو ترسیدم ..هم خودم هم پسرم خیلیییییییییییی داریم عذاب میکشیم دیگه کم آوردم الان دارم با اشک اینارو تایپ میکنم .لطفا راهنمایین میکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تپلوی عزیز پسرم هیچ هدفی نداره .باشگاه میبرم بجای تمرکز تو ورزش با بچه ها کل کل میکنه ...خجالت میکشم جایی ببرمش با بزرگتر از خودش گرم میگیره ..تمرکز درسش هم صفر ..یک بیت شعرو نیم ساعت میخونم تا حفظ شه ..ریاضی انقدر تمرین کردم درکش تو ریاضی عالیه ..ولی بچم تمرکز و سرعت نداره ..لحباز و برعکس عمل میکنه .ب نظرتون الان ۱۱ سالو ۹ ماهشه ..دیر نشده؟؟؟دکترم معرفی میکنی مهربوووووون..یکم از الان پسرت میگی تو چه حالی هستید 

منم تحت نظر طب سنتی همزمان میبرمش  ولی هنو که تغییری ندیدم

سلام عزیزم .من صحبتهایتان را توی تاپیک بیش فعالی دیدم .از اونجا که هم استانی هستم و من هم تازه پسرم که ۶ ساله هست را پیش دکتر تشکری بردم و برای پسرم استراموکس تجویز کرده .خواستم اگر می تونید لطف کنید و برای من از شرایط الان پسرتان و تاثیر داروهاش بگید.اگر پیش دکتر دیگه ای رفتید یا طب سنتی اثری داشته هم راهنمایی کنید  . سپاسگزارم

این تاپیک تجربیات چندین ساله ی من هست امیدوارم با آگاهی شما عزیزان ، هیچ بچه ای به اشتباه چوب بیماری ...

سلام عزیزم .امیدوارم حال تون خوب باشه .یه سوال داشتم دکتر برای پسرم استراموکس نوشته. اما نگفته موقع سرماخوردگی و داروی آمار بیوتیک آیا باید داروهاش مصرف بشه یا نه ؟

سلام عزیزم .امیدوارم حال تون خوب باشه .یه سوال داشتم دکتر برای پسرم استراموکس نوشته. اما نگفته موقع ...

سلام عزيزم داروي استراموكس غير محركه و ضررش كمتر از ريتالينه

صبح ها براي تمركز ميدن 

فكر نميكنم تداخل داشته باشه من با استامينوفن دادم چيزي نشد

وكلا بايد مصرف بشه

مگه اينكه عوارض نشون بده

تپلوی عزیز پسرم هیچ هدفی نداره .باشگاه میبرم بجای تمرکز تو ورزش با بچه ها کل کل میکنه ...خجالت میکشم ...

سلام عزيزم حتما پيش يه روانپزشك خوب ببر 

حتما بهش دارو بده

ريسپيدون براي اينكه كل كل نكنه اروم بشه خيلي براش خوبه

فقط حتما شبا بخوره چون خواب اوره

براي تمركز درس خوندن هم ريتالين يا وياس 

خوده دكتر بهت ميگه

اگه نبري همينطور بايد سختي بكشي 

براي هر دو ارامش بيشتري به وجود مياد 

خوب ميشه نگران نباش

عزیز دل با کمک و تاثیر حرفهای شما بردم دکترشکوفه رادفر ریتالین و ریسپریدون داد .+۴۰ جلسه نروفیدبک ..البته تست استاندارد گرفت و گف تمرکز وحشتناک پایین فقط شنیداریش قویه که دوست داره بخونید گوش کنه...و تا ۱۸ سالگی شایدم بیشتر دارو داره...غم عالم تو دلمه..ولی صحبت های شما آرامش میده .ومشاور قلب و نوار مغز و آزمایش نوشته و برا شب ادراری سونو مثانه ..تا جواب اینا  بیاد من داغون شدم ‌..ممنونم که بهمون آرامش میدی ...ای کاش ریتالین سردرد اینا نیاره ...امکان داره عوارضش طولانی مدت باشه یا کوتاهه؟؟؟

سلام عزيزم حتما پيش يه روانپزشك خوب ببر  حتما بهش دارو بده ريسپيدون براي اينكه كل كل نكنه ارو ...

استاررعزیزززز ریتالین یدونه صبح نوشته یدونه ظهر ..یجایی شما فرموده بودید از کم شروع کنیم ..راهنماییم میکنید..

سلام عزيزم حتما پيش يه روانپزشك خوب ببر  حتما بهش دارو بده ريسپيدون براي اينكه كل كل نكنه ارو ...

عزیزدل موقع سرماخوردگی  نحوه ی استفاده دارو ریتالین و ریسپریدون چطوره ؟یعنی تداخل دارویی با قرص سرماخوردگی سیتریزین و یا آنتی بیوتیک نداره?