2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335491 بازدید | 2767 پست

پسرمنم بیش فعالی داره بااینکه هشت سالشه جیش می‌کنه به خودش شلوارش کثیف می‌کنه هیچ وقت یه جا وانمیسته خیلی حرف میزنه تو مدرسه از دستش آسی بودن خیلی عصبی هست بردمش روانشناس کلوبازام خورد یه مدت خیلی عصبی میشد خیلی باز دکترشو عوض کردم ریتالین داد فقط خوب بود تموم شد دیگه ندادم قطع کردم الان دوباره بی اختیاری ادرار و مدفوع داره خیلی خسته ام خیلی میترسم از آینده این بچه خیلی اذیتم کرد از درون خسته ام چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم بیش،فعال البته توجه تمرکزش کم هست و اسپرگر خفیف هست .خیلی باهاش کار کردم 

الان داره میره کلاس هفتم ولی خدا میدونه  باید پا به پاش درس بخونم .یه دختر کوچیکتر هم دارم .

سرکار میرفتم همه رو پیچیدم گذاشتم کنار

خانما،کودک بیش فعال،ممکنه کلام نداشته باشه؟یعنی حرف نزدن یا دیرحرف زدن ممکنه از علائمش باشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شطرنجی منظورتون چیه؟  سودوکو کار میکنه؟  چون بچه های بیش فعال اصلا نمیشینن تمرکز ندارن چه ...

بله سودوکو بلده.البته من همراهیش میکنم.شطرنجی هم منظورم دفتر شطرنجی.هم لوحه هم مثلا کشیدن یه الگو و چیزایی تو کتاب ریاضی اول هست هم تقارن هم یه سریالگهایی که تو جدول های بزرگ طراحی شدن.

ببینید پسر من کارای دقت و تمرکزی زیادی باهاش کار شده و بلده مثلا گلدوزی مونجوق دوزی پارچه بافی نخ کردن دکمه و... فقط باید بیاد و دل به کار بده 

اختلال بیش ­فعالی کودکان  یا به ­طور اختصار ADHD یک اختلال روانپزشکی است که در کودکان، نوجوانان و حتی در بزرگسالان دیده می­شود. علامت اصلی اختلال بیش ­فعالی/ کم ­توجهی شامل کاهش توجه، افزایشتکانشگری و بیش ­فعالی است، که باید تا قبل از سن 12 سالگی خود را نشان دهد.

https://vianclinic.com

بقیه ی علائم تیتر وار مینویسم  بعضی ها همش دارن بعضی ها کمی  اونهایی من تجربش دارم میگم& ...

سلام لطفا اگر پیامم دریافت کردی بهم جواب بده دختر چهار ساله ای دارم که متوجه شدم رفتاراش با سنش همخونی نداره بردمش روانشناس تست حل کردم و رفتارهای دخترم گفتم و تشخیص داد بیش فعالی داره اما یه تفاوتی با پسر شما داره و اینه که اون حالت‌هایی که تو پیام‌های بالا گفتید نداره فقط اینا رو داره تا سه سال نیم تو خودش جیش می‌کرد الانم اگر شب مایعات بخوره تو خواب خودش خیس میکنه به هیج عنوان حرف شنوی نداره اصلااااا و اتاقش لباساش بهم ریخته اس مرتب نمیکنه و میگه نمیتونم تو کمکم کن الانم با کمک من دسشویی میره بدون من نمیتونه یعنی شیر آب باز نمیکنه و عذر میخوام من باید بشورمش  وقتی صداش میزنم هیچوقت نه جواب میده نه نگاه میکنه تو رابطه با همه خیلی خیلی خجالتی و من باید هی هولش بدم براش دوست پیدا کنم و خیلی دوست داره با دخترا دیگه بازی کنه اما هیچ حرکتی  نمیزنه انگار یه آدم خجالتی تمام عیار از آغوش گرفتن بشدت بیزار و فقط تو آغوش باباش و خاله اش میره از اینکه بغل و بوسش کنم بدش میاد وقتی خوشحاله خوشحالیش با سیلی زدن به بزرگتر نشون نیده مثلا بهش شام دادم و براش قصه میگفتم بجای تشکر یه چک زد تو گوشم وقتی مامانم خوابه میره میپره روش وقتی آجی کوچیکش خوابه می‌زنید بیدارش کنه و جلو پاش نمیبینه مثلا اگر سینی لیوان رو زمین باشه با پا شوتش میکنه دقت نداره خرابکاری با وسایل خونه داره خرابکار بیشتر تا فضولی بچگانه 

حالا نظر شما چیه اینا علائم همون بیش فعالی 

سلام لطفا اگر پیامم دریافت کردی بهم جواب بده دختر چهار ساله ای دارم که متوجه شدم رفتاراش با سنش همخو ...

و اخلاق پرت کردن داره و مثلا وقتی میخوایم سوار آسانسور شیم اون باید دکمه بزنه زنگ خونه رو دخترم باید بزنه در خونه رو دخترم باید باز کنه اما دکمه لباس خودش نمیتونه ببنده تو کارهای خونه مثلا پتو تشک شو خودش باید جمع کنه البته خودش نمیتونه میگه کمکم کن و مثلا اداشو در میاره که یعنی اون داره جمع میکنه یه همچین اخلاق هایی مثلا لباس‌های خودش خودش باید بندازه رو بند وگرنه اگر اینکارها مه کفتم نکنه خیلی جیغ داد میکنه و کلا سر هر موضوع کوچیکی گریه میکنه کلا انگار عاشق گریه کردن مدام در حال نق زدن و بهانه آوردن برای بداخلاقی و خیلی خیلی بدغذاس و با ادا باید بهش غذا بدم خودش غذا نمیخوره من باید بزارم دهنش و التماسش کنم که بخور

سلام لطفا اگر پیامم دریافت کردی بهم جواب بده دختر چهار ساله ای دارم که متوجه شدم رفتاراش با سنش همخو ...

سلام بله  بیش فعاله 

همراه با پرخاشگری 

الان که زوده پیش دبستانی ببر روان پزشک دارو بده وگرنه کلاس اول داغون میشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم گل دخترت حرف هم میزنه؟منظورم اینه که از چندسالگی صحبت کرده؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مادرم منم این مشکلو داره البت ذهنش خوب بود معلم بود بازنشسته شده من میرم خونشون خجالت می کشم جلو همسرم اصلا خونه بند نمیشه نه خریدی کرده نه غذایی پخته روانیمون کرده فک کن من خودم با میوه اینا میرم میشورم می یارم حالا خسته و کوفته چند ساعت تو راه بودم  مثلا بعد ۴ ماه بری خونه مادرت هیچکی خونه نباشه بعد سه ساعت زنگ بزنه بگه بیاین دنبالم رفتم تور با دوستام برادرمم تازگی بچه دار شده اونم به مادرم برده خداصبرشون بده من غلط بکنم بلانسبت همه شما بچه بیارم