2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335511 بازدید | 2767 پست
دکتر فخرایی کرج خوبه امیری تهران

دکتر فخرایی روان شناسه؟

اپدکار خوبی هست؟

کجای کرجه؟؟

از دکتر رونقی وقت گرفتم شنیدم خیلی پزشک خوبیه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر فخرایی روان شناسه؟ اپدکار خوبی هست؟ کجای کرجه؟؟ از دکتر رونقی وقت گرفتم شنیدم خیلی پزشک خوبی ...

اپدکار=دکتر

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
اپدکار=دکتر

بلند پرواز عزیز اسمت رو نمیدونم...چرا انقد بی قراری میکنی؟؟ناراحت نباش اوایلش آدم احساس میکنه همه چی تموم شده...اینطور نیست این بچه ها آینده میخوان بخدا منم بعضی وقتا میگم خدایا بمیرم راحت شم ولی بعدا تو دلم میگم خدا جون شرمندتم ببخش انقد ناشکری میکنم سلامتی میخوام ازت چون اگه تنم سالم نباشه و خدای نکرده من نباشم این بچه هام چطور بزرگ میشن...درسته خدا هست ولی محبت مادری هم جزیی از وجود مهربانی خداوند....مخصوصا پسر بیش فعالم وقتی از مدرسه میاد خونه درو باز میکنه فقط میگه سلام مامان جون😭😭😭وقتی میبینه توی خونه هستم دنیارو بهش میدن آخه اینطور بچه ها وابستگی شدید مخصوصا به مادرشون دارن.من که تصمیم گرفتم مبارزه کنم شای

بلند پرواز عزیز اسمت رو نمیدونم...چرا انقد بی قراری میکنی؟؟ناراحت نباش اوایلش آدم احساس میکنه همه چی ...

تصمیم گرفتم مبارزه کنم شاید امروز ضعیف بودم ولی فردا قویترم😊😊👏👏اگه نگران آیندشون هستین اینو بگم که آیندشون با صبر  و رفتار خوب ما درست میشه👌👌👌اگه پیش روانشناس میبری بگرد خوبشو پیدا کن تا مجبور نشی عوض کنی...مثل من به قول خودت پوووول فقط مهم واسشون....

تصمیم گرفتم مبارزه کنم شاید امروز ضعیف بودم ولی فردا قویترم😊😊👏👏اگه نگران آیندشون هستین اینو بگم ...

کاربر برادر...این بچه ها تو سنجش

رد نمیشن چون نه دیرآموز هستن نه اختلال یادگیری شدید دارن...اینا کمبود توجه دارن که با تمرین و تکرار درست میشن اولش براشون سخته ولی رف

کاربر برادر...این بچه ها تو سنجش  رد نمیشن چون نه دیرآموز هستن نه اختلال یادگیری شدید دارن...ا ...

ولی رفته رفته یاد میگیرن که چطور بنویسن و حفظ کنن و مسائل رو حل کنن....پسر من برای جمع کردن اعداد تک رقمی باید چوب خط بکشه چون نمیتونه ذهنی  حل کنه و باید انقد تکرار کنه تا یاد بگیره...متاسفانه اصلا همکاری نمیکنه البته از معلم حساب میبره...درست میشه فقط زودتر بازی درمانی و مهد یا پیش رو شروع کنید

شاید اگه پسرم پیش میرفت الان بهترین بود

دکتر فخرایی روان شناسه؟ اپدکار خوبی هست؟ کجای کرجه؟؟ از دکتر رونقی وقت گرفتم شنیدم خیلی پزشک خوبی ...

ببر رونقی دکتر خوبیه

اگه نتیجه نگرفتی بعد دکتر فخرایی

فخرایی روانپزشکه  

تو چهار راه طالقانی کوچه گلها بنایی ماندگار  

من فخرایی بردم اما برای پسر من کار ساز نبود .۳ جلسه بردم 

فعلا دنبال وقت گرفتن از دکتر امیری هستم اگه نشد میبرم دکتر رونقی

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

روانشناس راحله کرم پور بردم فقط پول مو دور ریختم بی فایده بود 

مامانای مهربون من با دارو درمانی برای بچه ها مخالفم راستش تو نینی سایت با یه کاربر آشنا شدم که برادر ...

شنیدم دکتر پیشیار ب همه میگه اختلال حسی دارن 

بیشتر با افراد دارای   اتیسم کار می‌کنند تا بیش فعال 

شنیدم دکتر پیشیار ب همه میگه اختلال حسی دارن  بیشتر با افراد دارای   اتیسم کار می‌کنند تا ...

الان ک بچه حرعت ندارع تکون بخوره میگن بیش فعاله بچه من شیطون هر جا میرم میکن بیش فعاله بچت ببرش دکتر 😑

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨
الان ک بچه حرعت ندارع تکون بخوره میگن بیش فعاله بچه من شیطون هر جا میرم میکن بیش فعاله بچت ببرش دکتر ...

چند سالشه؟؟

شنیدم دکتر پیشیار ب همه میگه اختلال حسی دارن  بیشتر با افراد دارای   اتیسم کار می‌کنند تا ...

عزیزم دیدم بالا نوشتی بیش فعاله پسرتون میشه از حالت هاش بگی چیکار میکنه و اینکه چطور متوجه شدی مرسی عزیزم منم یه مادرم ک نگرانم بچم بیش فعاله یا نه

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨