2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335399 بازدید | 2767 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر عزیز..دیشب پسرمو میخوابوندم فرصت نشد باهاتون حرف بزنم..پسرمن دیرزبون بازکرد..خیلی زود راه رفت..۳سال ونیم به بعد تازه جملات کوتاه گفت..الان ۵سال ویکماهه هست حرف میزنه ها ولی جاداره ی مقدارم برای روان شدن..حس کردم تمرکزش کمه..بردمش پیش روانپزشک بهش رسپیریدون داد اونو میدم شبها..البته پسرم خیلی شیطونه..اونم تو بیرون..ی جا بندنمیشه ولی خرابکاری نداره..ارتباط بسیارخوبی بابچه ها داره..مربی مهدش میگه مشکلی نداره..دارو نده..قشنگ نقاشی میکنه شعرهارو حفظ میکنه ولی روان نمیگه..مادربزرگ ومامانم میگن شبیه داییم وداداشم حرف میزنه..نظرشما چیه عزیزم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
سلام استارتر من پسرمو بردم روانپزشک گفتش تمرکز نداره قرص ندادم بهش علایمشو میگم ۴سال و نیمشه جمل ...

پسرمنم مشکل پسرشمارو داره..مخصوصا جمله بندیش..ضعیفه..دیرحرف زد..مثلا به بستنی میگفت دمدنی..ماکارونی میگفت ماموگی..من ۸ماه بردمش گفتاردرمانی خوب شد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
استارتر جان من از پسرم بگم یه نظری شما و دوستان بدین؟؟؟فوق العاده اجتماعی....پر حرف....روابط عمومی ب ...

پسرمنم ۵سالشه..شعرمیتونه حفظ کنه ولی تو تلفظ کلمات مشکل داره..من میفهمم چی میگه ولی شاید شما متوجه نشی..البته دایی وبرادرخودمم همین مشکل رو تو کودکی داشتن..نمیدونم ارثیه یا چی

پسرمنم مشکل پسرشمارو داره..مخصوصا جمله بندیش..ضعیفه..دیرحرف زد..مثلا به بستنی میگفت دمدنی..ماکارونی ...

الان چند روزه جمله هاش بیشتر شده ولی کلماتش دقیق نیست بستنی رو میده بستتی یا به هر چیز نوشیدنی مثل ابمیوه و شیر و شیرموز اینا میگه آب

راستش ریتالین بود و رسپریدون که ریتالین اصلا نخریدم رسپریدون هم دکتر گفت قطع کنم.فعلا نوبت گرفتم واس ...

حتما داروها رو بهش بدید 

با یک جلسه ممکنه جواب نگیرید شما اونفدر باید پیگیر درمان باشید تا داروهایی که واقعا مناسب پسرتون هست و دوز مصرفیش دست دکترتون بیاد 

ولی نزار دارو نخوره آینده خدایی نکرده نزار پشیمونی بیاره برات  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دختر خواهرم فلوکسیتین میخوره صبح ها 5 سی سی .شما یکو نیم سی سی میدی جواب میده؟ بعدش چند مدته که فلوک ...

بله 

بچه به بچه فرق میکنه

استراموکس چون میخوره مقدار فلو رو کم کردن چون استراموکس تاثیر شبیه فولوکستین داره

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام استارتر من پسرمو بردم روانپزشک گفتش تمرکز نداره قرص ندادم بهش علایمشو میگم ۴سال و نیمشه جمل ...

باید بره روانپزشک به نظرم

چون پسرمم همین بوده تا حدودی

میشه اسم دکترتونوبگیدوادرسشو

دکتر سید احمد حسینی    گرگان عدالت  34    مجتمع اراد   طبقه ی 4         تلفن   01732321270

اسم دکترت نو بگین منم گرگانم

دکتر سید احمد حسینی    گرگان عدالت  34    مجتمع اراد   طبقه ی 4         تلفن   01732321270

منم پیش درخشان پور بردم بد نبود لی این به نظرم عالی تر هستن و دلسوز تر

سلام استارتر عزیز..دیشب پسرمو میخوابوندم فرصت نشد باهاتون حرف بزنم..پسرمن دیرزبون بازکرد..خیلی زود ر ...

عزیزم بیشتر بیماری های اعصاب و روان مخصوصا بیش فعالی اینا ریشه ی ژنتیکی دارن

و بعضی ها به اشتباه میگن فلانیم این طوری بود بچت به اون رفته چیزیش نیست 

نمیگن خو اون طرف هم شاید بیمار بوده  اطرافیانش و خودش خبر نداشته

مثلا مامان من میگفت بچت به عموش و خالش که خواهرم باشه  رفت چیزیش نیست   خوب مادر من خوب اونا مریض بودن کسی چون پیگیر درمانشون نبوده سالم قلمداد شدن

میگن بیش فعالی و این دسته از بیماری ها بیشتر ارث و ژنتیک دخیل

پسرمنم ۵سالشه..شعرمیتونه حفظ کنه ولی تو تلفظ کلمات مشکل داره..من میفهمم چی میگه ولی شاید شما متوجه ن ...

من نمیتونم بگم  مشکل پسرتون چیه  چون اینقدر این بیماری ها به دسته های زیادی طبقه بندی میشن 

که خود دکترها هم گیج میشن چه برسه من که علمش ندارم

شاید پسرتون فقط گفتارش مشکل داشته باشه که اون صد درصد مشکل از پردازش مغز داره که این اتفاق میوفته  و شاید با بررسی بیشتر با مشکلات دیگه ای همراه باشه که شمای مادر نتونی تشخیص بدی  مثل لکنت پسر من که من حتی متوجه نبودم لکنت ولی دکتر متوجه شدن

ازت خواهش میکنم حتما دکتر ببردش

امیدوارم پسرتون همیشه سالم و شاد باشه  

حتما داروها رو بهش بدید  با یک جلسه ممکنه جواب نگیرید شما اونفدر باید پیگیر درمان باشید تا دار ...

ممنوتم حتما این دفعه میدم بهش راستش دلم پیش این دکار جدیده اس در کل اولم از همین نوبت گرفتم شانس من همون روز اضطراری رفته بود مرکز اوتیسم منم مجبور سدم ببرم جای دیگه 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

خوب به غیر دارو چه کارهایی برای این بچه ها به درد میخوره 

اینا باید خالی بشن خالی از هیجانات و احساسات

باید کلاسایی برن که فعالیت گروهی توشون هست و هم انرژیشون تخلیه کنه مث فوتبال   ژیمناستیک

خاک و شن تمیز بگیرید بزارید بازی کنن

برای تمرکزشون بسکتبال یک تور متناسب اندازه ی قدشون درست کنید توپ بتونن بزارن تو تور و برای هر 10 تا به داخل گذاشتن یه پاداش کوچولو درنظر بگیرید

اسکیت برای تمرکزشون خیلی خوبه و هم کمی اونها رو تخلیه میکنه

قبل کرونا پسرم ارومتر بود ولی بعدش شیطونتر شد و من فهمیدم برا اینکه انرژیش نمیتونه تخلیه کنه .این انرژی خودش به صورت شیطونی یا بپربپر رو مبل و تخت نشون میده 

با فرزتندتون بازی هایی رو انجام بدید که به وسیله ی اون بازی انرژِش تخلیه بشه