2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335361 بازدید | 2767 پست
الان تشخیص چی دادن ؟ بیش فعالی نداره؟

کارای خطرناک نمیکنه ولی مدام راه میره و فعالیت داره بیش فعالی از نوع نقص توجه تشخیص دادن تاخیر گفتاری هم داره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
استراموکس برای چی تجویز شده چه تاثیری برای بیش فعالی داره؟ بعداین تمرین هایی که عکسش روذفرستادین پس ...

بدون قرص به زور 

بیشتر با بازی باهاش کار میکردم 

ولی هر روز کار میکنم حتی شده ۵ دقیقه 

شمام ۵ دقیقه کار کنم باز نیم ساعت بعد ۵ دقیقه کار کن

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارای خطرناک نمیکنه ولی مدام راه میره و فعالیت داره بیش فعالی از نوع نقص توجه تشخیص دادن تاخیر گفتار ...

داروش حتما بخوره 

حتما 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پارسال ماهی یه بار هم روانپزشک رفتم هم روانشناس ۷ هشت ماه شد شوهرم میگفت دیدی این چیزا برات تاثیر ند ...

دارو ها متفاوت 

باید چند جلسه خودتون برید 

خودتون از زندگی محروم نکنید 

خودتون برید بدون شوهرتون ولی تحت درمان باشید

داروش حتما بخوره  حتما

راستش ریتالین بود و رسپریدون که ریتالین اصلا نخریدم رسپریدون هم دکتر گفت قطع کنم.فعلا نوبت گرفتم واسه دوهفته دیگه ببرمش پیش،ی پزشک دیگه که تعریفشو بیشتر شنیدم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
منم رسپریدون یک چهارم بیشتر روش بی تاثیر میشه  و ریتالین و استراموکس  و شربت فلوکستین یک ...

دختر خواهرم فلوکسیتین میخوره صبح ها 5 سی سی .شما یکو نیم سی سی میدی جواب میده؟ بعدش چند مدته که فلوکسیتین میخوره فرزندتون ؟ 

مثل پسرمن

پسرتون تاخیر گفتار نداره؟

داره خوب حرف نمیزنه 

پسر منم همینه توضیح نمیده مثلا امروز خونه خاله اش بستنی خورده پرسیدم کی برات بستنی خرید میگه خاله مریم کارت .بستی قهوه ای .

سلام استارتر

من پسرمو بردم روانپزشک گفتش تمرکز نداره قرص ندادم بهش

علایمشو میگم

۴سال و نیمشه

جمله رو نمیگه زیاد منظورشو فقط من و باباش متوجه میشیم

آوای کلمات رو درست نمیگه

سر سفره غذا نمیشینه

اسباب بازیشو دور اتاق می چینه

لباسا رو از کشو میاره بیرون و منو مجبور میکنه دوبار با همکاری هم بزاریمش

با بچه ها بازی نمیکنه 

سه چرخه شو با پا را میبره نه با رکاب

میشه نظرتو بگی؟