2777
2789
عنوان

کسی بوده نی نیش دخنر باشه ولی شوشوش پسر می خواسته؟؟؟ یا برعکس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 49 پست
راستش من بچه دومم رو باردارم یه دخملی دارم بر عکس من که ته دلم میگفتم پسر باشه از هردو داشته باشم همسرم میگفت ما چیکاره ایم هرچی خدا بده شکر
سپیده جان همسرتم خوب پسر دوسته ولی نمیتونی کاری بکنی بزار بمرور زمان حالش بهتر بشه اصلا اون باید تورو درک کنه نه تو اونو
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من همیشه دختر دوست داشت حالا هم همش میگه بارانو حاضر کن ببرم استخر یا با هم توپ بازی میکنن. ( الته تا حالا ندادمش بره استخر ولی میگه تو استخر بابا و دختر کوچولو زیاد هست ) ماشین بازی میکنن...با دختر هم میشه گاهی بازیهای پسرونه کرد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سپیده جان حالا که به دنیا اومده ازوقتی دادن بغلم بخدا هر وقت نگاش کنم کلی شکر خدا میکنم و گریم میگیره اینقدی که دوسش دارم حس مادری وحشتناکه آدم از دوست داشتن نمیدونی چه حالیه...الان شوهر و همه عاشقش ماساله خوشگلم از آب دراومده هرجا میریم مردم دورمون جمع میشن...کلی خواستگار داره...در و همسایع میان فقط نگاش کنن...اصلا یادم نمیاد حس پسر خواستن چی بود...وقتی به دنیا میاد جنسیت مسخره ترین چیز میشه واست انگار داشتی در مورد رنگ لباس حرف میزدی...مادری خیلی حس عجیبیه یه چیزی بالاتر از هر عشق و احساسی که تا حالا داشتی جنسیت بی معنی ترین چیزه تو حس مادری...بعدا به این فکرا میخندی...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
اونایی که پسر میخواستن دختراشون پسرونه میشن این جقله ما اینقده شر و شیطونه که صدتاپسر و میزاره جیبش فقطم میگه مثل پسرا باهم بازی کنین ...خر روز کلی داد و هوار میکنیم...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
من همسرم و خانواده هر دو طرف عاشق دختریم... چند روز پیش رفتم سونو گفتن پسره... یه کم تو ذوقم خورد... همسرم سعی کرد خودش رو خوشحال نشون بده... بقیه هم گفتن سالم باشه مهم نیست دختر باشه یا پسر... اما میدونم اگه دختر میشد همه بال در میاوردن... خودم هی سعی میکنم علاقم رو به پسر بیشتر کنم... رفتم واسش لباس خریدم... اما حتی موقع خرید هم چشم میره دنبال لباس دخترونه... به خدا نمی خوام ناشکری کنم... خدا رو شکر میکنم... بچه سالم و صالح بده از هر چیز مهم تره... اما خوب ادم ته دلش یه علاقه ها و ارزو هایی داره دیگه... فکر کنم یه مدت بگذره همه چیز درست شه...
CafeMom Tickers
این رو برای شوهرت تعریف کن. این متن با ایمیل برای من اومده بود.
زن و مرد جوانی تصمیم می گیرند روز بعد از ازدواج در خونه روی کسی باز نکنن حتی پدر و مادرشون. روز بعد از عروسی پدر و مادر پسر میان و در میزنن و طبق قراری که زن و شوهر با هم گذاشته بودن در رو باز نکردن. بعد پدر و مادر دختر میان و در میزنن. کمی میگذره و دختر در خونه رو باز میکنه. شوهر نگاهی به زنش میندازه و میگه قرار مون چیز دیگه ای بود. دختر با چشمهای پر از اشک میگه نتونستم در رو روی پدر و مادرم باز نکنم. سالهای زیادی میگذره. این خانواده صاحب 4 تا پسر میشه. بچه پنجمشون دختر میشه. مرد خونه رو چراغانی میکنه و مهمونی مفصلی میده. از میپرسن برای چی اینکار رو میکنی؟ خدا بهت 4 تا پسر داد از این کارها نکردی حالا بخاطر یه دختر؟! مرد میگه این همون کسیه که در روی من باز میکنه.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
اولا دوست گلم دیگه دوران پسر پسر قند عسل گذشته
الان اینقدری که دخترا افتخار آفرینن واسه خانواده پسرا نیستن
بعدشم شوهرت حتما احساس میکرده بچه پسره ولی خب الان ناراحته
شما که نمیخوای همین یکیو بیاری؟
نی نی بعدی ایشالا پسر
حالا شده با رژیم یا بعضی هام که میرن تعیین جنسیت آی وی اف
عزیزم بابا ها دختری هستن
دخترام بابایی ان
حالا بعدا مشخص میشه
الان کاری به کارش نداشته باش.تو فکر دخترت باش....بعدا دخترت بلده دل باباشو چطوری ببره.
تو ذهن همه مردا پسره.خیلی مردا پسر دوست دارن فکر میکنن چه خبره اما وقتی پسر دار میشن میبینن دخترشون بهتره
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی
اولا دوست گلم دیگه دوران پسر پسر قند عسل گذشته
الان اینقدری که دخترا افتخار آفرینن واسه خانواده پسرا نیستن
بعدشم شوهرت حتما احساس میکرده بچه پسره ولی خب الان ناراحته
شما که نمیخوای همین یکیو بیاری؟
نی نی بعدی ایشالا پسر
حالا شده با رژیم یا بعضی هام که میرن تعیین جنسیت آی وی اف
عزیزم بابا ها دختری هستن
دخترام بابایی ان
حالا بعدا مشخص میشه
الان کاری به کارش نداشته باش.تو فکر دخترت باش....بعدا دخترت بلده دل باباشو چطوری ببره.
تو ذهن همه مردا پسره.خیلی مردا پسر دوست دارن فکر میکنن چه خبره اما وقتی پسر دار میشن میبینن دخترشون بهتره
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی
2810