2777
2789
عنوان

کسی بوده نی نیش دخنر باشه ولی شوشوش پسر می خواسته؟؟؟ یا برعکس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 49 پست
سپیده و نی نی
1392/5/26 12:30 ب.ظ

مریم گلی منو ناراحت نکرد. ولی قیافش که وا رفته بود دلم براش سوخت. واقعا دلم می خواست اونم احساس نکنه تنها می مونه

عزیزم تو مسئول وا رفتن و نرفتن اون نیستی. بنا بر این خودت رو اذیت نکن

احساس تنهایی؟ عزیزم اتفاقا به شوهرت مژده بده که دیگه تا آخر عمر تنها نیست. دختر هیچوقتتتتت پدر و مادرش رو تنها نمیذاره. توی پیری و ناتوانی دختره که به داد آدم میرسه و مونس و همدم آدم میشه و هوای آدمو داره.
توی این زمینه به پسر خیلی امیدی نیست. پسر میزاره میره دنبال زن و زندگیش. اگه زنش بزاره به پدر مادر سری هم بزنه.
بنظرم هیچی مهمترازسلامتی کودک نیست بگو اگر کودکمان را می گفت مشکل داره یا خدایی نکرده چیزای دیگه اونوقت نمی گفتی خدایا چرا بچه من باید مشکل داشته باشه واون موقع حاضر بودی دنیا روبدی تا یک فرزند سالم داشته باشی بدون توجه به جنسیتش

همسرت هم بعدازاومدن کوچولوت خوب میشه والان سعی نکن بزور بهش چیزی رو بقبولونی بزار خودش به این نتیجه برسه اینطوری برایش خوشایند تر هست شماهم صبور باش وعجله نداشته باش
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم بزار به دنیا بیاد با شیرین زبونی هاش باباش میخوره بازم میگم دختر یک چیز دیگه است لیاقت میخواد ادم دختر داشته باشه .
پسرم هر جور که باشی بدون مامان عاشقانه دوست داره خنگ باشی یا باهوش زشت باشی یا خوشکل شیطون باشی یا اروم دوست دارم دوست دارم دوست دارم .
ماه یعنی الان بهتر شده؟؟
آخه می دونم بهش محبت می کنه و دوسش داره ولی اگه پسر بود از روز اول با خودش می بردش. مخصوصا که اهل ورزشه و می دونم دوس داشت با بچه بره استخر.
برای من واقعا فرقی نمی کرد. فقط دوس دارم رابطه اش با باباش خوب باشه
سپیده جان خوب پسر دوست داره دست خودش نیست این متاسفانه مشکل فرهنگی خیلی هاست و اینجوری تو جامعه بار امدن
از زمانهای قدیم بوده متاسفانه الانم هست
ولی بزار دنیا بیاد اگه دخمل هست که بلده دل باباشو ببره عاشقش کنه تو بفکر خودت باش که یه رقیببببببببببببببببببب تو خونه داری اونم چه رقیبییییییییییییی دل باباش رو میبره
Lilypie Maternity tickers
مریم گلی خودشم می گه که اگه پسر بود و مشکل داشت خوب نبود و...
ولی یک کم غصه خوردم دیگه. اونم یک کم وا رفت. آخه دست خودشم نبود. خودمم دوس داشتم پسر باشه. حوصله قرطی بازیه دخترا رو نداشتم.
برادر شوهر من به خواهرش گفته بود اصلا از من انتظار نداشته باش دخترتو حتی بغل کنم!
الان که یک سال و نیمشه بغلش میکنه و همچین میچلونتش و بهش میگه عشق دایی که انگار واقعا معشوقه اش رو بغل کرده!
اصلا نگران نباش، بذار دنیا بیاد خودش بلده جاشو تو دل باباش وا کنه
یک دختر عمه دارم به هوای دختر 5 بار حامله شد هر 5 بار هم شد پسر حسرت دختر به دلش موند.
پسرم هر جور که باشی بدون مامان عاشقانه دوست داره خنگ باشی یا باهوش زشت باشی یا خوشکل شیطون باشی یا اروم دوست دارم دوست دارم دوست دارم .
شوهر منم اول ته دلش پسر میخواست و من شدیدا دختر . برای همین قبل از بارداری ذهنش رو آماده کردم که خدا هرکی رو بیشتر دوست داشته باشه بهش دختر میده و دختر نعمته و این حرفا! حالا بیاببین شده هووی من تو خونه. دخترم الان یک سال و نیمشه. اینقدر خودش رو برا باباش لوس می کنه ناز و عشوه براش میاد که شوهرم میگه نمی تونم تصورش بکنم که این بچه پسر بود. اینقدر دوستش داره که حد نداره! دختره وقتی باباش باشه فقط برای شیر خوردن میاد سراغ من. باورت نمیشه حتی وقتی می خواد بخوابه بعد شیر خوردن غلت میزنه میره تو دل باباش می خوابه
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سپیده جون...منم عاشق پسر بودم...هرکاری کردن و هرچی خوردم پسر بشه...مطمنم بودم پسره...چون شوهرم تک پسره یه جورایی اونام پسر مبخواستم...اما سونو گفت دختر باور نمیکردم چند بار دوباره رفتم بیشتر از همه خودم پسر میخواستم آخه آدم حامله حس مادری ندارهکه فقط حس مسولیت داره سالم نگهش داره...خلاصه هی ریختم تو خودم به روم نیاوردم یه بار به شوخی شوهرم گفت دخترزا منم دلم پر چه گریه ای کردم از اون گریه ها از ته دل چند ساعت که من پسر میخواستم عاشق اسمی بودم که انتخاب کرده بودم و ن
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
2810