2777
2789
عنوان

برای عذر خواهی از خانمم چکاری بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 136 پست
خانوما معمولا وقتی غر میزنن که بهشون بی توجهی میشه و شما دقیقا برعکس عمل کردی اگه همون موقع به جای دهن به دهن شدن محبت میکردید عالییییییییییییی بود اما الان به نظر من فقط محبت حالا یا کادو یا رستوران یا هرچی .خانوما خیلی حساسن
******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم زودتر برو سراغ زنت. از دیشب تا حالا مطمئن باش فکرش داغونه بهش بگو تو هم از دیشب داغونی فک نکنه با کادو می خوای سمبل کنی. کادو و رستوران خوبه ولی مهمتر فکرشه باهاش بحرف تا مطمئن شی از دلش درومده.
حالا توضیح بده منظورت از برخورد فیزیکی چیههههههههههههههههههه میخوام بدونم عمق فاجعه چقدره راهکار درست بدم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
ای بابا..خانوما چرا سرزنش میکنید؟چرا توهین میکنید؟
هممون میدونیم اینکار چقدر بده و ایشون هم متوجه اشتباهش شده و حالا میخواد جبران کنه .
انسان جایز الخطاست..خدا با اون عظمتش بنده گناهکارشو میبخشه ما آدما کی هستیم ک بخوایم اینجوری قضاوت کنیم و نبخشیم.؟
آقای محترم شما بهتره اول به خودت قول بدی ک دیگه هیچ وقت اینکارو نکنی بعدم برو با خانومت صحبت کن و نشون بده ک چقدر پشیمونی و طلب بخشش کن تا دلشو بدست نیاری کادو و شام فایده نداره.
بزار خودشو خالی کنه هرچی میخاد بزار بگه.شما فقط بگو ببخشید.
بعدم 1کادوی خوشگل مثلا شال از تو کیفت در بیار و بگو دوست داری این شال رو بزنه سرش و با هم برین بیرون و قدم بزنین و شام دعوتش کن تو پارک واسش گل بگیر و سعی کن حسابی بش خوش بگذره
لبخند بزنیم و شاد باشیم
انشاله که با هم خوب و خوش باشین بابای سفید برفی همه زندگی ها ممکنه پیش بیاد

ولی خواهشا فیزیکی دعوا نکنین

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
بابای سفید برفی برو همون کاری رو که گفتم انجام بده ما زنا خخخخخخخیلی مهربونیم میبخشیمتون

حالا خوبه شما عذر خواهی میکنی شوهرمن که تا حالا دس روم بلند نکرده اما وقتی دعوا میکنیم مقصر هم خودش باشه ععععععععععععععععععععمرا بیاد عذر خواهی کنه از بس مغرورهههههههههههه

ای زورم میگیرههههههههه
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
انشالله مشکل به خیر و خوشی تموم میشه و خانومتون چیزی تو قلب و ذهنش نمیمونه

خانما همشون دل مهربونی دارن زیاد کینه ای نیستن

شما هم سعی کنید دیگه این کار رو انجام ندید

امیدوارم زندگیتون شیرین مثل عسل باشه همیشه و باقی دوستای گلم
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
چقدر مرد خوبی هستی ک بدنبال بدست اوردن دل زنتی افریننننننننننننننننننننننننننننن

اون کاری ک کردی ک بسختی از دل زنت بیرون میره دیگه سعی کن تکرارش نکنی ابداااااااااااااا

حتما امروز با گل و هدیه کوچیک برو پیش زنت دلشو بیشتر بدست بیار
متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)
بچه ها اینکه خانوم شروع کردئه یا مقصر بده الان مهم نیست. الان باید مساله کتک خوردنه حل شه. تو ی موقعیت دیگه آقا میتونه از خانوم بخواد گله گی هاشو موقعی که میرسه خونه شروع نکنه و بزار بعد. ولی الان دیگه صحبت کردن درخصوص اون دعوا و حل اون اولویت نداره. الان فقط باید خانومش از ته دل احساس کنه شوشو پشیمونهه
وندا جون حرفتو قبول دارم ، تو هیچ دعوایی فقط یک طرف مقصر نیست ، حالا ممکنه یکی بیشتر مقصر باشه
اصلا ممکنه تو دعوای ایشون و خانومشون بیشتر خانومشون مقصر بوده باشه
حرف من اینه که برخورد فیزیکی رو نمیتونم هضم کنم
اگه دو نفر با هم کتک کاری کنند برام قابل هضمه ولی اینکه یکی اون یکی رو بدون دفاع بزنه، نه !!!
حالا اون یه نفر میتونه پدر و مادری باشه که بچه اش رو میزنه
یا شوهری که زنشو میزنه
یا هر کی که یه نفر ضعیفتر از خودش که بی دفاعه میزنه
فرقی نمیکنه
کسی که در مواقع عصبانیت به قدرت بدنیش برای تخلیه خودش متوسل میشه " باید ! " به روانکاو مراجعه کنه
دوستان یه نی نی 1 ماهه به دعاتون نیاز داره تو رو خدا دعاش کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=565291
بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
2810