2777
2789
عنوان

برای عذر خواهی از خانمم چکاری بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 136 پست

نانا:)

1392/6/21 1:34 ب.ظ

هنوز داریم پیشنهاد میدیم اونا اشتی کردن گل شیرینی چوب شال روسری رستوران الانم دارن برمیگردن خونه

دوست جونام برام
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت رو خیلی تحسین میکنم و مشخصه که دل صاف و بی کینه ای دارید
ولی اگ شوهرمن بخواد بازن غریبه ای حرف بزنه تو هرزمینه ای واقعا ناراحت میشم

من تو این قضیه خیییییلی حساسم
دوس ندارم حتی تصورشم بکنم که شوهرم بازنای دیگه هم کلام شده و ازشون مشورت میخواد...

خواهشااااا هیچکس جبهه نگیره علی الخصوص صاحب تاپیک
چون این نظر شخصی منه و هیچ قصد دیگه ای نداشتم...
🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹
خانوما خواهش رمانتیک بازی در نیارین!!!!! مردی که یکبار دست رو زنش بلند کنه ۱۰ بار دیگه هم بلند میکنه اون دست دیگه هرز میشه آب ریخته رو نمیشه جمع کرد وقتی اینقدر روی این آقا با خانومش باز شده که به خودش اجازه میده کتکش بزنه و زوره خودشو به رخ بکشه و از ظریف بودن زن اسواستفاده میکنه بهش هییییچ اعتباری نیست که دفعه دوم بخواد تو عصبانیتش خودشو کنترل کنه ممکنه تو عصبانیت شخصیتش قابل کنترل نیست گیریم امشب بتونه دل اون بنده خدا رو بدست بیاره ولی اون بیچاره دلش عمیقا شکسته و بار آخرش نخواهد بود ،بابای سفید برفی قدرت داری برو اونی که از خودت قویترو پرزور تره پیدا کن اونوقت جرات کتک کاری به خودت بده برات متاسفم الان اومدی تو سایت زنونه بگی من قلب زنمو شکوندم با چه چسبی بچسبونم؟؟؟؟ این چسب هنوز اختراع نشده برادر
خداجونم دوست دارم فقط همین...
طلاق نگیر برادر کی گفته ما میگیم طلاق !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟خواهشا پیش یه روانشناس تشریف ببرید هم اختلافات زناشوییتون حل میشه هم راههای کنترل خشم به شما آموزش داده میشه!!!!!!!
خداجونم دوست دارم فقط همین...
کادو و رستوران برای مدت زمان کوتاه کارسازه. زمان میبره تا خانوم شما از دلش در بیاد و فراموش کنه بهتره عمیقا از قلبتون بشیمون باشید و به خانوم تون هم نشون بدید که بشیمونید و زمان بدید برای فراموشی
اینقدر بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااد از کلمه ی برخورد فیزیکی.
خوب بگو زنم رو کتک زدم.
چرا روت نمیشه بگی؟

بعد هم بدون شوخی میگم من اگه شوهرم یه سیلی به من بزنه باید بذاره تا منم یکی بزنم تو گوشش. فقط اینجوری خالی میشم. البته من خیلی محکمتر میزنم چون اون شروع کرده. رستوران و گل و اینا به کارم نمیاد.

زدی ضربتی
ضربتی نوش کن
2810