2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به اون صورت نه .جاهای مختلف کارای پراکنده کردم 

مشخصات خودتو بنویس با رشته تحصیلی و یه قسمتم سابقه کاری .و توانایی هایی که داری

تو نت سرچ کنی نمونه رزومه دستت میاد چجوری بنویسی

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
بیشتر ببینید
مشخصات خودتو بنویس با رشته تحصیلی و یه قسمتم سابقه کاری .و توانایی هایی که داری تو نت سرچ کنی نمونه ...

ممنونم 😘😘

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

به اون صورت نه .جاهای مختلف کارای پراکنده کردم 

تو اینترنت بزن ساخت رزومه  به صورت pdf بساز بعد که مشخصاتو مهراتهارو زدی ی قسمتی داره باید ی مبلغی پرداخت کنی وبعدشم دانلود

تو اینترنت بزن ساخت رزومه  به صورت pdf بساز بعد که مشخصاتو مهراتهارو زدی ی قسمتی داره باید ی مب ...

ممنونم 😘💗

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

ممنونم 😘😘

خواهش میکنم عزیزم😙

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
بیشتر ببینید