2777
2789
عنوان

تایید در نی نی سایت چیست؟؟؟ راهنما » مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10257 بازدید | 89 پست
سلام,خسته نباشید,چرا تو قانون جذب برای من علاقه مندی نداره؟نمیدونم چطور وارد شم ,همش ثبت نام میزنه!اطلاعاتم رو باید دوباره وارد کنم؟وقتی هم وارد میکنم قبول نمیکنه!
من تنها زمانی شما را هدایت می کنم که شما خود را کاملا به من سپرده باشید و زمانی که من شما را از راهی به راه دیگری که انتظارش را ندارید هدایت کنم خود شما را در میان بازوانم حمل خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام خسته نباشید دوستم عضوسایت شده هم ایمیلش تائید شده هم شماره همراهش ولی وقتی میخواد وارد بشه میگه کاربری هنوز تائید نشده چطور میشه اینمشکل رو حل کرد متشکرم
دوست دارم با اعتماد به نفس کامل مقابل نگاه های پر عشق همسرم گام بردارم.تا عید نوروز من65کیلو ام.
براتاییدایمیل میزنم نی نی سایت من ..تاییدهویت کاربر جدید نداره چکارکنم
خدایا بهترین تکیه گاهم بودی وباش تا ابد ...خدایاما بغیرازتو هیشکی رو نداریم..هرگزتنهام نذار.به امیدتو نه به امیدخلق روزگار
سلام
من خیلی عصبانیم دو تا کاربری قدیمیم قطع دسترسی شده،اون هم به خاطر تغییر آدرس ایمیل
چکار،کنم
آخه چرا
ایمیل میخوام بدم ارور میده

موفع ورود همش میگه کاربریم تایید نشده
در حالی که ایمیل برام اومده که تایید شدم
تو رو خدا بهم برگردونین دو تا آیدیم رو
2810