2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دوسه سال پیش گرفتم نشونی ی نفروداد گفت باهاش ازدواج میکنی الان ی خاستگار دارم دقیقاباهمون نشونی ک ...

تعریف کن چه نشونه هایی؟

کاربری دست دو نفر 🙌
چند سال پیش خیلی فال میگرفتم دریغ از یکی که بتونه کوچکترین پیش بینی درستی بکنه 

پیش بینی هاشون که عمرا درست درآد در مورد گذشته ام فقط اگر موکل داشته باشن بتونن چیزی بگن

کاربری دست دو نفر 🙌

منم دیروز همینو حدودا تاپیک زدم 

من زنگ زدم به یه خانومی ازین فالایی که با کارت میگیرن 

یه سری چیزا درمورد گذشته گفت حدودا درسته ولی اون چیزایی که درمورد آینده گفت برات اتفاق نیفته رو نمی‌دونم باور کنم یا نه 

خیلی ناراحت شدم

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین دوستای عزیزم🙏🌹
عه؟ در مورد گذشته بود یا حال یا آینده ؟ تعریف کن

من سالها پیش با خواهرم رفتم اون انچام داد من گفتم اعتقاد‌ندارم طرف به زور کف دستم و گرفت یه اسم گفت این مرد زندگیته در اصل من باور نکردم بعد دوستم اونم کارش،این بود بهن همون اسم و گفت بازم تحویل نگرفتم تا اینکه رفتم یبار واسه تفریح با دوستام واسه فال بهن گفت یه نفر با این شغل وارد زندگیت میشه و این اتفاقات میفته دقیقا با همون شغل ازدواج کردم با همون اسم 

منم دیروز همینو حدودا تاپیک زدم  من زنگ زدم به یه خانومی ازین فالایی که با کارت میگیرن  ...

نه عزیزم آینده رو نمیتونن بگن گذشته رو هم با موکل میدونن

کاربری دست دو نفر 🙌
من سالها پیش با خواهرم رفتم اون انچام داد من گفتم اعتقاد‌ندارم طرف به زور کف دستم و گرفت یه اسم گفت ...

نمی دونم چی بگم آخه😂کف بین بوده پس فالگیر نبوده

کاربری دست دو نفر 🙌
پیش بینی هاشون که عمرا درست درآد در مورد گذشته ام فقط اگر موکل داشته باشن بتونن چیزی بگن

منم خیلی جاها فال گرفتم..پیش اونایی که میگن کارشون خوبه..انا به قول شما فقط گذشته و حال رو درست میگن..تازه یه اشتباهاییم دارن...اما اینده رو به نظرم کسی نمیتونه بگه...اگه هم کسی بگه بنظرم میشگوییاشون در یه حدین یعنی همه جی رو نمیتونن بگن

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂