2777
2789
عنوان

جهزیه یا خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین تصمیم...

من دوسال پیش هزینه عروسی ارایشگاه اتلیه و طلا ندادم

کلا بعد عقد یه مراسم‌ شام خونه مادرشوهرم فقط خواهربرادر دوتایی بودن...

از خیلی چیزها فاکتوز گرفتیم خونه پیش خریدخریدیم...خداروشکر راضیم...وسایل خونه کم وبیش جمع میشه

خانه پول زیاد میخواد همه رو باید بدی تا شاید بتونی بخری . ولی وسیله‌ای سالی یکی انشالله میخری. یکی ا ...

البته مبل و تخت و اینارو همسرم گفته میگیره ولی خب مثلا مبل 17/18ملیونی دیگه نمیگیریم شاید مبل 6/7ملیونی بگیریم و یعنی توقعم نو از وسایلمون کم کنیم 

همسرکم میگه ما الان پول داریم میتونیم خونه بگیریم پس فردا تو زندگی همه پولامونم خرج میشه از این خونه به اون خونه هم بریم وسایلمون خراب میشه حالا من نمیدونم چی بگم بهش چون من میخواستم جهزینه من از کل فامیل بهتر باشه 

تازه وسایلو بعدها قسطیم میتونی بگیری

الان یک دست بشقاب ارکوپال و یک دست تفلون و قاشق چنگال و یک یخچالو ماشین رختشویی و گاز از کل وسایل آشپزخونه کارتو راه میندازه حتی دست دومشون لازم نیست حتی نوهم بخری بعدها بهتریناشو میخری

The saddest thing about betrayal is that it never comes from your enemies😎😎
منم تو این شرایط بودم 10 ساله پیش و خونه خریدم و الان هم خونه دارم هم کل وسایلو خورد خورد خریدم متنا ...

اره اینم ایده جالبیه نسبت به اندازه و شرایط خونمون وسایل بگیریم 

مرسی عزیزم  فقط من میترسم فامیل مسخرم کنن که جهاز کم میبرم خونه خودم

هرکاری کنی نمیتونی در دهن مردمو ببندی من خودم جهیزیه بهم ندادن شوهرمم نخواست یک نفر جرئت نکرد چیزی بگه توام شوهرت پشتته این مهمه که داره برای اینده تون تلاش میکنه تا تو راحت باشی هر سال غصه ی اثاث کشی نداشته باشی قدرشو بدون

هرکاری کنی نمیتونی در دهن مردمو ببندی من خودم جهیزیه بهم ندادن شوهرمم نخواست یک نفر جرئت نکرد چیزی ب ...

اها از اون بابت که شوهرم نمیزاره هیچ وقت اذیت بشم مطمئنم خداروشکر 

مرسی عزیزم  فقط من میترسم فامیل مسخرم کنن که جهاز کم میبرم خونه خودم

عزیزم اصل خانه است آیا فامیل شما دختر و پسرشون منزل دارند . تو آشنایانتان کسی رو ندارید که مستاجر هست وهنوز سالش تمام نشده استرس جابه جای .جمع کردن وسیله و خراب شدنش بغیر از اضافه شدن اجاره بها  ندارید؟

من شوهرم اون موقع نداشت بخره منم در حد توان پدرم جهیزیه بردم مارک نخریدم .ایرانی خریدم. ولی سیسمونیگفتم نمیخوام بجاش با پولش ماشین خریدیم که بیشتر لازم بود سیسمونی فقط لباس و کالسکه گرفتم اونم چون دوتا بود

2810