2777
2789
عنوان

میشه یه مهربون راجب درسای پزشکی و پیرا پزشکی مشورت بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دانشجو پزشکی هستید؟  بله که تشریح غورباقه و موش هم داریم ولی نه برای درس تشریح برای درس فی ...

دانشجویم ولی ترم ۲ 😅تا اینجارو که داشتیم گفتم 

هنوز تشریح موش و اینا نداشتیم تا الان 

منم ترم ۲ هستم قلب غورباقه داریم

ما نداشتیم این ترم ما فقط علوم تشریح اسکلتی عضلانی که تشریح جسد داشتیم 

فیزیولوژی هم فیزیلوژی قلب و تنفس داشتیم که عملی فقط با دستگاها کار کردیم (نوار قلب و فشار خون و..)

علوم تشریح قلبم که فقط با میکروسکوپ بافت کار کردیم 

تصورشم میترسونتم:( دندانپزشکی هم همینطوره؟

بعله ترمای علوم پایه وندانپزشکب ها هم تشریح ناحیه سرو گردن دارن و ازمایش روی قلب قورباغه و .....

دندونپزشکی کارای عملی و خونریزی و ....خیلی بیشتر از بقیه س

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
ما نداشتیم این ترم ما فقط علوم تشریح اسکلتی عضلانی که تشریح جسد داشتیم  فیزیولوژی هم فیزیلوژی ...

اها شما ریفرم نیستید کلاسیک‌هستید

ما ریفرم هستیم دستگاهی کار میکنیم مثلا قلب و عروق آناتومی و بافت و جنین و فیزیو باهم میخونیم تنفس غدد ادراری گوارش تناسلی ...

غورباقه هم هست ولی تشریح نیست زنده ست ولی شکمش بازه و قلبش میزنه و ما اثر داروی مختلف روی قلبش مطال ...

غورباقه بیچاره دلم براش سوخت 😐😓🤕

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠