2777
2789
عنوان

تجربی یا انسانی؟ مسئله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 24 پست

ببین به کدوم واقعا علاقه داری 

سختی هاش رو هم تحمل کن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رتبه خوبی میخاد و رشته خوبیه اصلا از تشریح نترس مگه چیه من جسد دیدم در حال تشریح هیچی هم نشدم😁 نه ...

مامانمم همینو میگه اما

میترسم کلی برای کنکور تلاش کنم و بعد مثل خیلیا تو خود دانشگاه جا بزنم. شما رشتتون چی بوده؟

مامانمم همینو میگه اما میترسم کلی برای کنکور تلاش کنم و بعد مثل خیلیا تو خود دانشگاه جا بزنم. شما ر ...

نه بابا چرا جابزنی...

انقد درسای علوم پزشکی شیرینه ک نگو...😁

من یکی از پیرا ها رو میخونم

نمیگم چی ک لو میرم🙈

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ازتون کلیییی ممنونم  یه دنیا البته که همش اناتومی بود و من نمیدونستم اناتومی ینی تشریح:(

اشکال نداره 

منم قبلا نمیدونستم😁

خواهش میکنم گلی

موفق باشی 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

نه بابا چرا جابزنی... انقد درسای علوم پزشکی شیرینه ک نگو...😁 من یکی از پیرا ها رو میخونم نمیگم چ ...

عاااه 😄 پس که اینطور

شما تو هم کلاسی هاتوم کسایی بودن که فوبیا از جسد یا خون داشتن بعد باهاش کنار اومدن؟

خیلی از مشاورا میگن تا ده سال دیگه به خاطر تعداد بالای دانشجوها رشته ی تجربی اشباع میشه. به نظرتون درست میگن؟

عاااه 😄 پس که اینطور شما تو هم کلاسی هاتوم کسایی بودن که فوبیا از جسد یا خون داشتن بعد باهاش کنار ...

نه نبودن تو هم کلاسیام

اگه در حد فوبیا باشه ک بعدا هم نمیتونی باهاش کنار بیای 

به نظر من نه اشباع نمیشه چون همیشه مردم مریض میشن

و جمعیتم داره میره بالا پس تعداد افراد مریضم بیشتر میشه🥺

تو هرشغلی کارخوبی ارائه بدی همه جا خاهان داری