2777
2789
عنوان

بعضی خواننده ها فقس مینالن فقط

66 بازدید | 14 پست

اه چه وضعشه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

دوس نداری گوش نده☹

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث خراطا😏😏😏

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من دوره راهنمایی انقدر گوش میکردم ک نگووو😂😂😂😂😂

دیقاااا منم همون دوره اینکارو میکردم و اگه بدونی جقد ضجه میزدم ک نگو و نپرس😂

الان انقد پشیمونم میگم عجب ادمی بودماااا چرا الکی بدون هیچ شکست عشقی خودمو انقد ناراحت میکردم.😂😂😂

ولی الان دیگه اصننننننن گوش نمیدم چون متنفرم از اهنگای منفیش ک کل وجود ادمو بهم میریزه بخاطر دو قرون پول ک میاد تو جیبش

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
دیقاااا منم همون دوره اینکارو میکردم و اگه بدونی جقد ضجه میزدم ک نگو و نپرس😂 الان انقد پشیمونم میگ ...

منم ضجه میزدم درصورتی ک عاشق نبودم.نمیدونم چمون بوده واقعاا😂😂😂😂😂نه الان ک اصلااااا فقط همون راهنمایی😁😁الان شادمهر.ابی.هایده مهستی حتی فتانه و شهره اهنگای شاد قدیمی😂الانم دارم هایده گوش میکنم😍از جدیدا رضا بهرام قشنگه اما غمگینه دلم میگیره😢ارون افشارم خوبه چون مشهدیه گوش میکنم😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
منم ضجه میزدم درصورتی ک عاشق نبودم.نمیدونم چمون بوده واقعاا😂😂😂😂😂نه الان ک اصلااااا فقط همون راه ...

الان انقد پشیمونم میگم ما بچه بودیم عقلمون نمیرسید خراطا چرا اینکارو با ماها میکرد😏

منم کلا اهنگهای شاد گوش میدم درسته غمگینام قشنگناااا ولی معتقدم ک هیچی ارزش نداره بیخودی ناراحتت کنه.

اهنگ غمیگن باشه خود ب خود حس میکنم خیلی مشکلاتم زیاده واس همین کلا اهل اهنگ منفی نیستم و تو زندگیم اونو حروم اعلام کردم😁.

2810